Sentrum

Langveien 3
6509 KRISTIANSUND N

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

912 250,-

Prisantydning kr 890 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Pål Fredrik Wollan

Pål Fredrik Wollan

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

pal.fredrik.wollan@em1.no
975 30 818

Ønsker du å bo lettvint og rimelig midt i byen? Selveierleilighet i høy 1. etasje, det meste nytt fra 2008/2010.

EiendomsMegler1 ønsker velkommen til Langveien 3, en praktisk og prisgunstig leilighet midt i sentrum! Leiligheten ligger praktisk til i sentrumskjernen i høy 1. etasje og med lite innsyn. Umiddelbar nærhet til alt av sentrums fasiliteter. Perfekt som første bolig eller for utleie! Leiligheten fremstår i god stand med praktisk planløsning og hvor det meste er nytt fra 2008/2010. Varmekabler i alle rom unntatt bod. Bygget består av 1 næringsseksjon og 6 boligseksjoner. I boligdelen er både VVS-anlegg og El-anlegg skiftet og oppgradert i perioden 2008/2010. Eiendommen ble seksjonert i 2014. Følg link for 360-visning: http://h5property.com/tour/stormcam/Langveien%203/h5tour.html

Standard

Stue: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malt himling. Varmekabler i gulv. Kjøkken: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malt himling. Varmekabler i gulv. Bad: Flislagt gulv med varmekabler. Malte plater på vegger og malt himlig. Badet er innredet med dusjhjørne, toalett, hvit innredning med servant og overskap med speildør med lys. Vaskerom / bod: Flislagt gulv. Malte vegger og himling. Opplegg for vaskemaskin. Rør-i-rør-sentral er plassert her. Entrè: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malt himling. Varmekabler i gulv.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.