HEN/ISFJORDEN

Grøvdalsvegen 55
6320 ISFJORDEN

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

1 629 750,-

Prisantydning kr 1 590 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Nancy Folkestad Pedersen

Nancy Folkestad Pedersen

Eiendomsmegler MNEF

nancy.pedersen@em1.no
930 01 911

Pent oppusset 4-roms leilighet med meget sentral beliggenhet.

Pent oppusset 4-roms leilighet med meget sentral beliggenhet på Hen i Isfjorden. Leiligheten ligger i ett hus med 4 seksjoner og denne seksjonen er i 1. etasje. Leiligheten er pent oppusset. Her kan man flytte rett inn uten å måtte foretå noen oppgraderinger innvendig. Leiligheten inneholder: Entre, bad/vaskerom, 2 boder, gang, 3 soverom og stor stue og kjøkken i åpen løsning. Parkering utenfor boligen på felles biloppstillingsplass. Tomten er felles for alle i sameiet og er opparbeidet med plen og beplantning. Denne seksjonen har fått godkjent å sette opp en terrasse i hagen av de andre i sameiet. Velkommen til en hyggelig visning!

Standard

Kjøkken: Lys innredning med "Kitchen Walls" mellom over- og underskap og laminat benkeplate. Komfyr og oppvaskmaskin medfølger, ikke kjøl- og fryseskap. Egen varmtvannstank til kjøkken i innredning. Det er laminat på gulvet, panel på vegger og tak. Åpen løsning til stue. Stue: Romslig stue med laminat på gulvet, panel på vegger og tak. Varmepumpe og vedovn. Bad/vaskerom: Det er belegg på gulvet, våtromsplater på veggene og hvite plater i taket med innfeldte spotter. Rommet inneholder: Wc, dusjkabinett, baderomsinnredning, opplegg for vaskemaskin og skyllekar. 3 soverom: Det er laminat på gulvet, panel på vegger og tak.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.