Aspøya

Giskegata 33
6005 ÅLESUND

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

1 691 250,-

Prisantydning kr 1 650 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Håvard Malm

Håvard Malm

Eiendomsmegler

havard.malm@em1.no
480 35 266

Lys og innbydende leilighet med svært sentral beliggenhet! - Nytt kjøkken fra 2017

EiendomsMegler1 ved Veronica Sivertsen har gleden av å presentere en lys 2-roms selveierleilighet med svært god beliggenhet på populære Aspøya. Leiligheten ligger vestvendt, og byr på en romslig balkong med gode solforhold. Innhold og planløsning gjør den ideell for både par, studentert og førstegangsetablerende. Her får du en funksjonell bolig med åpen løsning på stue og kjøkken, romslig bad, soverom og balkong med gode utsiktsforhold. Leiligheten ble bygget i 1913, og har følgelig vært gjenstand for oppgradering det siste året. Herblant montert nytt kjøkken (HTH), oppusset alle gulv med lamiant, med unntak av parkett på soverom og det er etablert røykeløp i pipe. Kvaliteter verdt å fremheve; - En pen selveierleilighet på 50 kvm, med svært sentral beliggenhet. - God og gjennomtenkt planløsning med gode møbleringsmuligheter. - Innbydende HTH kjøkken som byr på godt med skap- og benkeplass. - Flislagt bad med varmekabler i gulv. - Romslig soverom med god plass til seng og garderobeløsning. - Romslig og vestvendt balkong på ca. 7,5 kvm med gode solforhold. - Vedovn i stue som gir en hyggelig og varmende atmosfære i vintermånedene. - Automatsikring i sikringsskap. - Leiligheten har en romslig bod i kjeller, m,ed mye oppbevaringsplass. - Lave bokostnader, med blant annet forsikring og kommunale avgifter inkludert i fellesutgiftene. - Etterspurt beliggenhet med nærhet til sentrum, turområder og badeområder. - Det er kort vei til studieplasser. - Nært bussholdeplass gode forbindelser til Ålesund sentrum, flyplass og studieinstitusjoner. Aspøya er et svært populært boområde som innehar det meste av servicefunksjoner man trenger i hverdagen. Det er gangavstand til bl.a. daglivarebutikk, frisør, restaurant, bensinstasjon og treningssenter. Området byr også på gode turmuligheter (Sukkertoppen og byfjellet Aksla) med turmuligheter sommer som vinter. Kort oppsummert er leiligheten perfekt for deg som ønsker både nærhet til fjorden, marka og sentrum! Se eksklusiv 360-visning: https://h5property.com/tour/no/EM1Giskegata33/tour.html?initvars.design=em Velkommen til en hyggelig visning på Aspøya!

Standard

Entré Det er laminat på gulv, tapeter/ malte flater og malt panel på vegger og hvite plater og flater i himling. Stue Det er laminat på gulv, tapeter/ malte flater og malt panel på vegger og hvite plater og flater i himling. Det er montert vedovn på stue. Kjøkken Det er laminat på gulv, tapeter/ malte flater og malt panel på vegger og hvite plater og flater i himling. Kjøkkenet er innredet i et nytt hvit HTH kjøkken fra 2017 og en barløsning mot stue. Det er en laminat benkeplate mellom benken og overskapene. Det er utstyrt ventilator og frittstående hvitevarer. Det er opplegg for oppvaskmaskin. Integrerte hvitevarer overtas i den tilstand og beskaffenhet de har vært benyttet av selger. Det gis ingen garanti utover dette. Bad Flis med varmekabler på gulv, fliser på veggene og hvite plater og flater i himling. Badet er innredet i en stor baderomsinnredning med servant, underskap og overskap. Det er utstyrt med et dusjkabinett og toalett. Det er opplegg for vaskemaskin Soverom Det er parkett på gulv, tapeter/ malte flater og malt panel på vegger og hvite plater og flater i himling. Det er montert garderobeskap. Generelt om ledningsanlegget: Det er ny kurs Tekniske installasjoner: VVS- Installasjoner: - Vannrør av kobber. Overstående opplysninger er ihht. vedlagte verdi- og lånetakst.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.