Aspøya

Johs. Aarflots gate 15 d
6005 ÅLESUND

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

1 497 943,-

Prisantydning kr 1 350 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Veronica Sivertsen

Veronica Sivertsen

Eiendomsmeglerfullmektig

veronica.sivertsen@em1.no
464 15 192

VIS 24.09 kl. 17.30! Lys & romslig 2-roms leilighet. Sørvendt balkong. Gode parkeringsmuligheter! Visning etter avtale.

EiendomsMegler 1 v/Veronica Sivertsen har gleden av å presentere en lys og romslig 2-roms leilighet beliggende på populære Aspøya. Leiligheten ligger godt plassert i 2.etasje med balkong og parkering på felles parkeringsplass. Leilighetens innhold og planløsning gjør den til et ypperlig objekt for førstegangskjøpere, enslige og folk i flere livssituasjoner. Kvaliteter verdt å fremheve; - Romslig leilighet på 52 kvm, og er derfor ideell for folk i flere livssituasjoner. - Godt utnyttet areal og praktisk planløsning! - Store vindusflater som gir mye naturlig dagslys, som sammen med en praktisk planløsning bidrar til en god romfølelse. - Stue med god plass til flere sittegrupper. - Romslig soverom med god plass til seng og garderobeløsning. - Praktisk bod/garderoberomtilknyttet soverommet. - Flott utsikt mot Sukkertoppen! - Sørvendt balkong på ca. 6 kvm med god plass til hagemøbler og grill. - Godt med lagringsplass i kjellerboder. - Felleskostnader som bl.a inkluderer kabel-tv, kommunale avgifter og byggforsikring. - Felles vaskerom, sykkel- og dekkrom for borettslaget. - Fasaden på blokken ble betydelig oppgradert i ca. år 2000. - Det ble lagt ny taktekking på blokken i 2018. - Gode parkeringsmuligheter på felles parkeringsplass. - Leiligheten er beliggende i ei rolig og tilbaketrukket gate med lite trafikkstøy. - Gangavstand til alle sentrumsfasiliteter! - Godt kollektivtilbud i området. Kort oppsummert passer denne leiligheten perfekt for deg som ønsker en lys og romslig 2-roms med gang- og sykkelavstand til "alt" Ålesund sentrum har å by på! Velkommen til en hyggelig visning!

Standard

Entré Det er tre-stavs parkett i eik på gulv, hvitmalt tapet på vegger og hvitmalt betongplate i himling. Stue Det er tre-stavs parkett i eik på gulv, hvitmalt tapet på vegger og hvitmalt betongplate i himling. Kjøkken Det er tre-stavs parkett i eik på gulv, hvitmalt strie på vegger og hvitmalt betongplate i himling. Kjøkkenet er innredet med slette fronter. Det er en laminat benkeplate med en nedfelt vask med 1 1/2 kum og avrenningsbrett mellom benk og overskap. Kjøkkenet er utstyrt med frittstående hvitevarer opplegg for oppvaskmaskin, en integrert ventilator, varmtvannsbereder og en husbrannslange. Hvitevarer medfølger i den standard de var i ved besiktigelse. Det gis ingen garanti. Bad Flis på gulv, flis i våte soner, malt strie og sokkelfliser på vegger og folierte himlingsplater i himling. Badet er innredet i en servantinnredning med folierte dører og en helstøpt servant. Det er utstyrt med en gulvmontert toalett og dusj med dusjvegg i glass. Soverom Det er tre-stavs parkett i eik på gulv, hvitmalt strie på vegger og hvitmalt betongplate i himling. Generelt om ledningsanlegget: Sikringsskap i felles trappeoppgang med automatsikringer. Tekniske installasjoner: - Periodevis avrett fra kjøkkenventilator. - Tilluft via spalteventil. - Mekanisk avtrekk. - Vannrør i kobber. - Avøpsrør i plast. - Jernsluk på bad. - Varmtvannsbereder på 70 liter fra 1997. - Husbrannslange.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.