Hessa -

Stavnesvegen 12
6006 ÅLESUND

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

3 946 250,-

Prisantydning kr 3 850 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Miriam Sivertsen

Miriam Sivertsen

Eiendomsmeglerfullmektig

miriam.sivertsen@em1.no
452 80 197

Familiebolig med moderne standard og nydelig beliggenhet på Hessa - Oppgradert i 2016 - 2019

EiendomsMegler 1 v/ eiendomsmeglerfullmektig Miriam Sivertsen har gleden av å presentere denne flotte eneboligen beliggende på Hessa. Boligen har de siste årene vært gjenstad for betydelig renovering. Boligen fremstår i dag med en moderne og tiltalende standard. Dette er et populært boligområde av mange gode grunner, som blant annet nærhet til daglige service funksjoner, gangavstand til barnehage, skole og turterreng på Sukkertoppen Her har man også flere herlige uteplasser, hvor man kan nyte flotte dager ute. Fra eiendommen har man en nydelig utsikt over Hessafjorden. Under nevnes flere oppgraderinger gjort i boligen de siste årene: - Baderommet ble oppusset i 2017/2018 - Fornying av de fleste overflater i boligen med gulv, vegger og himlinger. - Det er lagt ny drenering og fuktsikring av grunnmur mot nord og vest. - Delvis oppgradering av rør- og elektrisk opplegg. Velkommen til en hyggelig visning!

Standard

1.etasjer: Kjøkken: Laminat på gulv, malte gipsplater på vegger og foilerte takessplater i himling. Innredning: HTH-kjøkkeninnredning i eik. Laminatbenkeplate med kum. Det er opplegg for oppvaskmaskin Baderom: Flis med varmekabler på gulv, våtromsplater på vegger og folierte takessplater i himling. Baderomsinnredning: Servant med underskap. Innredning: Dusjkabinett og veggmontert toalett. Stue: Laminat på gulv, tapet på vegger og folierte takessplater i himling. Soverom 1: Laminat på gulv, tapet på vegger og folierte takessplater i himling. Soverom 2: Laminat på gulv, malt tapet på vegger og folierte takessplater i himling. Underetasje: Vaskerom: Malt betonggulv, pusset og malte murvegger og malt panel himling. Innredning: Det er opplegg for vaskemaskin og montert vv-bereder. Kjellerstue: Laminat på gulv, malt panel på vegger og folierte takesplater i himling. Soverom 3: Laminat gulv med varmematte, tapet på vegger og folierte takesplater i himling. Soverom 4: Laminat gulv med varmematte, malt/tapetserte vegger og folierte takesplater i himling. Hall: Laminat på gulv med varmematter, mdf-panel på vegger og folierte takesplater i himling med innfelte led-belysning med sensorstyring i hall.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.