Bjerkestrand

Bjerkestrandveien 113 B
6525 FREI

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

2 552 250,-

Prisantydning kr 2 490 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Karen Heggset Monge

Karen Heggset Monge

Eiendomsmegler MNEF

karen.monge@em1.no
481 53 306

Nydelig "bonderomantisk" enebolig fra 2008 - Vinterhage - Landlig beliggenhet

Nydelig "bonderomantisk" enebolig fra 2008 i landlige og rolige omgivelser på Bjerkestrand. Eiendommen ligger 10 minutters gangsavstand til Viken gård og badestrand. Fra boligen kan du gå rett ut i naturen med flott turterreng og skiløyper. Boligen ble oppført i 2008, fremstår meget godt vedlikeholdt, lys og moderne. Dagens eier har opparbeidet terrasse rundt store deler av boligen og oppført en meget flott vinterhage. Gårdsplassen er flat, oppgruset og tilrettelagt med støpt plate til carport. Huset er moderne og godt utnyttet med bl.a. 2 våtrom, 3 soverom, kneloft og 2 bad. Ikke tid til visning? TEST VÅR VIRITUAL REALITY-LØSNING - kopier linken: https://h5property.com/tour/no/EM1Bjerkestrandvn113B/h5tour.html

Standard

1 etasje: Vf: Flislagt gulv med varmekabler på gulv, malte mdf-plater på vegger og malt mdf-panel i himling. Garderobeskap, hylle og kroker. Bod: Belegg på gulv, panel på vegger og panel i himling. Hyller, sentral for rør i rør system og sikringsskap. Spisestue: Skipsgulv, malte mdf-plater på vegger og malt mdf-panel i himling. Trapp og utgang til terrasse. Bad/vaskerom: Flislagt gulv med varmekabler, flis på vegger og malt mdf-panel i himling. Opplegg for vaskemaskin og plass for tørketrommel under laminat benkeplate, søyleservant, dusjkabinett og toalett. Kjøkken: Skipsgulv, malte mdf-plater på vegger og malt mdf-panel i himling. Malt innredning sannsynlig levert av IKEA i 2008, med over-skap, under-skap, høy-skap, oppvaskbenk med nedfelt kum i laminat benkeplate, innebygd stekeovn, ventilator over nedfelt platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøl/fryseskap. Stue: Skipsgulv, malte mdf-plater på vegger og malt mdf-panel i himling. Peisovn og panelovn. Loft: Trappegang: Skipsgulv, malte mdf-plater på vegger og malt mdf-panel i himling. Varmepumpe og luke til loft. Soverom 1: Skipsgulv, malte mdf-plater på vegger og malt mdf-panel i himling. Garderobeskap. Soverom 2: Skipsgulv, malte mdf-plater på vegger og malt mdf-panel i himling. Utgang til balkong. Kott: Skipsgulv, malte mdf-plater på vegger og malt mdf-panel i himling. Garderobestang, hylle og trådkurver. Soverom 3: Skipsgulv, malte mdf-plater på vegger og malt mdf-panel i himling. Bad: Flislagt gulv med varmekabler, flis på vegger og malt mdf-panel i himling. Profilert malt IKEA innredning med heldekkende servant, speilskap med belysning, toalett og badekar. Kott: Sponplater på gulv, flis og panel på vegger og malt mdf-panel i himling.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.