St.Hanshaugen

Langveien 72
6510 KRISTIANSUND N

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

998 161,-

Prisantydning kr 890 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Morten Boxaspen Høvik

Morten Boxaspen Høvik

Eiendomsmeglerfullmektig

morten.hovik@em1.no
948 35 453

Selveierleilighet i loftsetasje på St. Hanshaugen - Parkering - Nærhet til skoler, butikker og kollektivtransport!

EiendomsMegler1 v/Morten Høvik ønsker velkommen til Langveien 72 oftsleilighet med meget sentral beliggenhet på St.hanshaugen i Kristiansund. Koselig og lys leilighet som har bl.a stue på 19 kvm, med delvis åpen løsning mot kjøkken. Praktisk kjøkken med plass til spisebord, samt integrert stekeovn og nedfelt koketopp. Loftsvindu på kjøkken gir bra med naturlig lys. Leiligheten er påkostet i senere tid og har blant annet TG1 på både kjøkken og bad. Pent bad som er flislagt og har varmekabler i gulv, med toalett, dusjkabinett, innredning med servant og opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har også egen innvendig bod, for oppbevaring/lagring eller tørking av klær. Det er montert portåpner i leiligheten, og i gangen er det plass til møblement for oppbevaring av yttertøy og sko. 2 soverom, hvorav hovedsoverom er på 11 kvm og har innebygd garderobeskap. Leiligheten disponerer også 2 boder i kjeller. Det er godt med parkering på sameiets eiendom, samt at sameiet har felles sydvendt terrasse. Med beliggenhet på St. Hanshaugen bor man i nærheten til det meste, som f.eks Dagligvarehandel, Kristiansund videregående skole, Braatthallen, Atlanten ungdomsskole og videregående, samt både Dalabrekka og Allanengen barneskole. Kristiansund sentrum er også bare en kort spasertur unna. Ta en nærmere titt inn i leiligheten via vår 360 link: https://h5property.com/tour/no/EM1Langveien72/tour.html?initvars.design=em Velkommen til visning!

Standard

Stue: Lakkerte tregulv, MDF-plater på vegger og malt himling. Vedovn Rom som brukes som soverom: Lakkerte tregulv, MDF-plater på vegger og malt himling. Garderobeskap. Soverom 2: Laminat på gulv, Malt tapet på vegger og malt himling. 4 garderobeskap Kjøkken: Vinylbelegg på gulv, MDF-plater på vegger og malt panel i himling. Kjøkkeninnredning med underskap, overskap og laminert benkeplate. Vaskekum og ventilatorhette. Integrert stekeovn og platetopp. Bad: Flis og varmekabler på gulv, flis og malt betong på vegger og malt himling. Baderomsinnredning med underskap, vask, speil og lys. Dusjkabinett, wc og opplegg for vaskemaskin. Naturlig avtrekk. Gang: Lakkerte tregulv, malt tapet, MDF-plater og malt brystningspanel på vegger og malt himling. Bod: Vinylbelegg på gulv, malt tapet på vegger og malt tapet himling.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.