Veiholmen

Nordsetta 12
6570 SMØLA

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

2 040 800,-

Prisantydning kr 1 990 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Morten Boxaspen Høvik

Morten Boxaspen Høvik

Eiendomsmeglerfullmektig

morten.hovik@em1.no
948 35 453

Moderne enebolig - Modernisert i 2017 - 3 p-plasser på tomta - 3 soverom - Kontakt megler for visning

EiendomsMegler1 v/Morten Boxaspen Høvik ønsker velkommen til Nordsetta 12 - En flott enebolig på Veiholmen! Boligen ble modernisert i 2017 og har gjennomående flotte farge- og materialvalg. 3 parkeringsplasser på tomten. Boligen har 3 stuer, to i 1. etasje og en i 2. etasje. Stort kjøkken fra IKEA med gode løsninger. Stort bad med både dusjkabinett og hjørnebadekar. Separat vaskerom med egen inngang. Boligen ligger fint til på Veiholmen. I et par minutters gangavstand har man matbutikk, restaurant og trivelig kafè. Kort vei til skole, barnehage og til kommunesenteret på Hopen med tilhørende fasiliteter og tjenester. Ca 40-45 minutters kjøretur til Edøy fergekai. På Veiholmen er det et yrende liv om sommeren med festivaler m.m. Velkommen til visning!

Standard

1. etasje:Stuer: Flott stue med fine fargevalg. Gulv belagt med laminat, malte mdf plater på vegger og malt mdf panel mellom malte synlige åser i himling. Spot belysning, pipestokk belagt med dekorstein, samt at det er dør med utgang til trivelig terrasse. Kjøkken: Gulv belagt med laminat, malte mdf plater på vegger og malt mdf panel mellom malte synlige åser i himling. Spot belysning. Glatt finer-imitert innredning levert av IKEA i 2017, bestående av over og under-skap, oppvaskbenk med nedfelt kum i laminat benkeplate, innebygd stekeovn og mikro-ovn i høy-skap, ventilator over nedfelt platetopp, integrert oppvaskmaskin og integrert kjøl/fryseskap. Bad: Flott bad med gjørnebadekar! Gulv belagt med flis, baderomspanel på vegger og malt mdf panel mellom malte synlige åser i himling. Spot belysning. Finer-imitert mørk innredning med heldekkende servant og speil levert av IKEA i 2017. I tillegg til hjørnebadekar er det dusjkabinett. Videre inneholder badet vegg-hengt toalett. Dør til vaskerom. Mekanisk lufting gjennom ventil i yttervegg. Vaskerom: Praktisk vaskerom med gulv belagt med flis, baderomspanel på vegger og malt mdf panel i himling. Egen inngangsdør til vaskerommet. Ingen etablering av avtrekk/ventilasjon observert av takstmann. Hall: Flislagt gulv med varme og MDF-plater på vegger og i himling mellom malte synlige åser. Spot belysning, samt at sikringsskapet er plassert her. Trapp til loft fra vindfanget. 2. etasje:Loftstue: Gulv belagt med laminat, malte mdf plater på vegger og malt mdf panel i himling. Spot belysning, luke til mørkeloft, dør til bod og trapp til 1 etasje. Soverom 1: Gulv belagt med laminat, malte mdf plater på vegger og malt mdf panel i himling. Knagger. Soverom 2: Gulv belagt med laminat, malte mdf plater på vegger og malt mdf panel i himling. Panel-ovn og inn-kledd pipestokk. Soverom 3: Gulv belagt med laminat, malte mdf plater på vegger og malt mdf panel i himling. Panel-ovn, tv og dør til walk-in-closet. Walk-in-closet: Gulv belagt med laminat, malte mdf plater på vegger og malt mdf panel i himling. Garderobeskap, tråd-kurver, kommoder og luke til mørkeloft. Bod: Gulv belagt med laminat, malte mdf plater på vegger og malt mdf panel i himling. Hyllereoler og svakstrøm-skap. Selger opplyser at huset vil bli malt før overtagelse. El og rør: Nytt el-anlegg med brannsentral. Sikringsskap med automatsikringer plassert i hall. Hovedsakelig skjult fordelings-anlegg. Synlige vannrør som rør i rør system. Synlige avløpsrør av plast. Sluker antas å være av plast. Rør i rør sentral og varmtvannstank plassert i krypkjeller.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.