Øverveien 259
6531 AVERØY

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

3 228 750,-

Prisantydning kr 3 150 000,-

Vis utregning totalpris
0
Bilde av Brynjar Skår Bergesen

Brynjar Skår Bergesen

Eiendomsmeglerfullmektig

brynjar.bergesen@em1.no
412 93 600

Landbruk/småbruk med naust- Eiendommen er ca. 230 mål - God teknisk stand på driftsbygg - Kontakt megler for visning

Vi har den glede å presentere Øverveien 259. Flott beliggende småbruk på sydsiden av Averøya med nydelig sjøutsikt. Påkostet og velholdt våningshus som de senere år er oppgradert både ut- og innvendig. Driftsbygning fra 2011 på eldre gråsteinsmur. Bygningen er sammenbygd med eldre del. Driftsbygningen er et fleksibelt bygg som kan vil kunne fungere like godt til hestehold som til tradisjonelt husdyrhold med småfe eller storfe. Med høy garasjeport vil arealet også kunne fungere godt som verksted eller lager. I driftsbygningens andre del er det to garasjeplasser skilt med brannvegg fra dyrerommet. Kort vei fra boligen har man tilgang til sjøen med eget naust. Den sørlige teigen på 118 da går ned mot sjøen og en strand. Eiendommen har del i jordsameie og jaktrettigheter.

Standard

Badet er nyinnredet med dusj med glassdører, kar med dusj, wc og baderomsinnredning. Vegger og gulv er flislagt og med varmekabler i gulv. I deler av gang og i kjøkken er det nytt bjelkelag og parkett gulv, parkett i stue, flis i vindfang, teppe i et soverom ellers belegg. I vindfang er det panel på vegger , for øvrig tapetsert. Kjøkkeninnredning fra 2012. Det er ny trapp til loft. På loft er det loftstue med utgang til altan i sør, soverom med kott i øst og kontor/soverom i vest. I øst er det malte gulv, nyere furugulv ellers. På vegger og under tak er det panel. Loftvindu i tillegg i vest. Bygningen er nå renovert og i god stand ut og innvendig.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.