KRISTIANSUND

Skolevegen 49
6521 FREI

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

7 883 300,-

Prisantydning kr 7 690 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Karen Heggset Monge

Karen Heggset Monge

Eiendomsmegler MNEF

karen.monge@em1.no
481 53 306

En perle med skjermet og vakker beliggenhet ved Rensvikvannet - Strandtomt - Renovert 2006

EiendomsMegler 1 er stolte av å presentere Skolevegen 49 på Rensvik Her er muligheten for deg som ser etter noe spesielt. En usjenert perle kan bli ditt neste hjem. Her bor du ved vannkanten og kan fiske ørret i egen hage. Det oser av fred og avslapping. Her bor du sentralt, men totalt usjenert. Om vinteren kan du ta på deg skøytene eller skiene rett utenfor stuedøren. Flotte tilrettelagte turløyper sommer som vinter. Det er ca. 9 km til sentrum av Kristiansund og ca. 3 km til Løkkemyra handelspark og flyplass, Eiendommen ligger idyllisk til med utsikt over vannet. En gjennomgående meget godt vedlikeholdt enebolig på hele 357 kvadratmeter. Oppført først i 1988, men helt forandret med ny fasade og nytt tilbygg fra 2006 i en ærverdig, høy standard. Boligen byr på hele 5 soverom, 3 stuer, 3 bad og et stort kjøkken med allrom. Kjøkken har en flott innredning med anretningstøy. Gass og elektrisk komfyr, Miele oppvaskmskin, kjøl/ fryseskap, integrert kaffemaskin og dobbel porselensvask for å nevne noe. Underetasje med bl.a. stor stue, bad og soverom. I tillegg til stort disponibelt areal som er uinnredet. Sokkel er ikke registrert som selvstendig boenhet, men kan gjerne leies ut som del av egen bolig. Se prospekt for mer beskrivelse. Nydelig opparbeidet hage med plen beplantning og trær. Tomten har gode solforhold. Det er opparbeidet grillplass og bod ved vannet, samt en stor ute-platt og terrasse ved boligen. Eiendommen ligger svært idyllisk og usjenert til uten merkbar nær bebyggelse. Boligen åpner seg som en perle av sjeldne. Dette er en unik eiendom på Nordmøre.

Standard

Underetg: Kjellerstue: Flis med varmekabler på gulv, malt strie på vegger, panel i himling. Peis. TV-uttak. Soverom: Flis med varmekabler på gulv, panel på vegger, panel i himling. Skap. Gang: Flis med varmekabler på gulv, panel på vegger, panel i himling. Bad: Flislagt gulv med varmekabler. Flis på vegger. Malte gips med spotter i himling. Dusjnisje. Servant. Vegghengt toalett. Badstue med benker og badstuovn. Badstu: Vinyl på gulv. Panel på vegger. Panel i himling. Vaskerom: Flislagt gulv med varmekabler, malt panel på vegger, og malt panel i himling. Skyllekum, opplegg vaskemaskin. Arbeidsbenk. Fastmontert strykebrettet. Skap. Sikringsskap. Sotluke. Kjøl/Bod: Vinyl på gulv, panel på vegger, panel i himling. 1. Etasje: Hall: Flis med varmekabler i gulv, tapet på vegger, og malt gips i himling, med rosetter over lamper. Varme kabler Garderobe: Parkett på gulv, malte plater på vegger, og malt gips i himling. WC: Flis med varmekabler på gulv, flis på vegger, og malt gips i himling. Soverom 1: Flis med varmekabler på gulv, malte plater på vegger, malt gips i himling. Internett uttak. Soverom 2: En-stavs plankegulv i behandlet furu på gulv, tapet på vegger, og malt gips i himling. Bod under trapp. Bod: Parkett på gulv, malte plater på vegger, og trapp i himling. Stue 1: Dansk plankegulv i rustikk Ask, tapet på vegger, og malt gips i himling, med rosett over lamper. TV-uttak. Stue 2: Dansk plankegul i rustikk Ask, malte plater på vegger, og malt gips i himling. TV-uttak. Kjøkken: Italienske fliser på gulv med varmekabler. Malte gipsplater og flis på vegger. Malt gips i himling, med rosetter over lamper. Flott innholdsrik Kvanum kjøkkeninnredning fra 2006. Rikelig med over og underskap. Gass og elektrisk komfyr med dobbel avtrekksvifte over. Miele oppvaskmaskin, integrert kaffemaskin, kjøl/fryseskap. Anretnings øy med romslig servant, dobbel porselenvask. Håndmalte fliser over benk. Vedovn, TV-uttak, utgang til terrasse. Det er polyeten taklister i hele 1. etasje. 2. Etasje Soverom 1: En-stavs plankegulv i behandlet furu på gulv, malte plater på vegger, og malt gips i himling. Luke til kald loft. TV-uttak. Bad 1: Flis på gulv med varmekabler, flis på vegger, og malt gips i himling. Dusjnisje, servant. Vegghengt toalett. Gang: En-stavs plankegulv i behandlet furu på gulv, malte plater på vegger, malt gips i himling. Bad 2: Flislagt gulv med varmekabler, flis på vegger, malt gips i himling. Skap med nedfelt servant, badekar, vegghengt toalett, dusjnisje. Soverom 2: En-stavs plankegulv i behandlet furu på gulv, malte plater på vegger, og malt gips i himling. Utgang veranda. TV-uttak. Garderobe: En-stavs plankegulv i behandlet furu på gulv, malte plater på vegger, og malt gips i himling. Taklamper på kjøkken, stue og gang følger ikke med i handelen.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.