OMSUNDET

Kvalvikveien 240
6522 FREI

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

2 552 250,-

Prisantydning kr 2 490 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Karen Heggset Monge

Karen Heggset Monge

Eiendomsmegler MNEF

karen.monge@em1.no
481 53 306

Lekker enebolig i landlige omgivelser - Tomt på 2,8 da - Renovert innv. og utv. (2012).

Eiendomsmegler 1 har den glede å presentere Kvalvikveien 240. Opprinnelig en eldre bolig som er pusset opp i sin helhet, "alt" utvendig og innvendig er lekkert pusset opp. Med rom på 3 plan blir boligen innholdsrik og arealeffektiv. Beliggenheten er smått idyllisk og skjermet med kort vei til både barnehage, ungdomskole og butikk. Tomten er på hele 2,8 mål, skjermet og med god plass for oppføring av garasje. Boligen har et lekkert bad, egen kjellerstue og åpen løsning mellom stue og kjøkken. I boligens loftsetasje har du 2 soverom. Dette er en bolig du kan flytte rett inn til! KONTAKT MEGLER FOR VISNING

Standard

Underetasje: Gang: Flislagt gulv med varmekabler, malte mdf-plater på vegger og malt platehimling med spotter. Trapp og knagger. Kjellerstue: Laminat på gulv, tapet og malt tapet på vegger og malt platehimling med spotter. Sentral for rør i rør. Bad/vaskerom: Flislagt gulv med varmekabler, malte plater på vegger og malt platehimling med spotter. Profilert hvit innredning med heldekkende servant, toalett, dusj i nisje, opplegg for vaskemaskin. 1 etasje: Trappegang: Laminat på gulv, tapet og malte mdf-plater på vegger og plankett i himling. Utgang til terrasse, sikringsskap og trapp til loft. Kjøkken: Laminat på gulv, malt tapet på vegger og plankett i himling. Profilert eik innredning levert av IKEA, med over og underskap, oppvaskbenk, ventilator over nedfelt platetopp, integrert oppvaskmaskin, innebygget stekeovn og mikro ovn. Benkeplater av stein. Hvitevarer overtas i den tilstand og beskaffenhet de har vært benyttet av selger. Det gis ingen garanti utover dette. Stue: Laminat på gulv, malt tapet på vegger og plankett i himling. Loft: Trappegang: Laminat på gulv, malte mdf-plater på vegger og plankett i himling. Soverom 1: Laminat på gulv, malte mdf-plater på vegger og plankett i himling. Luke til mørkeloft. Soverom 2: Laminat på gulv, tapet og malte mdf-plater på vegger og plankett i himling. Skyvedørsgarderobe og utgang til balkong.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.