Ørnvika

Rabben 37
6522 FREI

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

4 869 800,-

Prisantydning kr 4 750 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Karen Heggset Monge

Karen Heggset Monge

Eiendomsmegler MNEF

karen.monge@em1.no
481 53 306

Nyere enebolig med påkostet og delikat standard - 2 bad - stor terrasse - Kontakt megler for visning

Meget delikat og påkostet enebolig i nytt boligfelt i Ørnvika. Her får du en moderne funkisbolig over 2 plan med meget fine materialvalg. Boligens 3 soverom ligger i 1. etasje hvorav det ene har walk-in garderobe. Det er flislagte bad i begge boligens etasjer, i tillegg til et separat vaskerom. I tillegg til en bod har 2. etasjen en romslig stue og et herlig kjøkken med en stor kjøkken-øy. Hvit høyglans innredning med integrerte hvitevarer og masse skapplass. Oppvarming med varmepumpe, varmekabler, vedovn og balansert ventilasjon med varmegjennvinning. Utvendig er det valgt vedlikeholds vennlig Royal impregnert tre både på terrasser og hus kledning. På tomten er det lune og solrike terrasser samt at det er etablert plen. Planert tomt for tegnet og omsøkt garasje. Fullisolert utebod på ca. 17 kvm bra. Kontakt megler for visning!

Standard

1 etasje: Vindfang: Flislagt gulv med varmekabler, malte plater på vegger og malt gipsplatehimling. Garderobe. Vaskerom: Flislagt gulv med varmekabler, malte plater på vegger og malt gipsplatehimling. Benke-innredning på vindus-vegg med hvite fronter og nedfelt vaskekum i laminat benkeplate. Mørke fronter på innredning hvor vaskemaskin og tørketrommel er plassert. Bak hvitevarer er sentral for rør i rør anlegg, mens ca 300 liters varmtvanns tank er plassert i det ene hjørnet. Hall: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malt gipsplatehimling med spotter. Bad: Flislagt gulv med varmekabler, flis på vegger og malt gipsplatehimling med spotter. Glatt hvit innredning med heldekkende servantplate og 2 vasker, speil-skap med belysning, vegg-hengt toalett, badekar og dusj-garnityr på vegg over nedsenket sone av gulv og med glassvegger. Soverom 1: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malt gipsplatehimling. Garderobe: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malt gipsplatehimling. Sikringsskap. Soverom 2: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malt gipsplatehimling. Soverom 3: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malt gipsplatehimling. 2 etasje: Bod: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malt gipsplatehimling. Bad: Flislagt gulv med varmekabler, malte plater på vegger og malt gipsplatehimling med spotter. Mindre mørk innredning med heldekkende servant, speil, belysning, vegg-hengt toalett og dusj-garnityr på vegg over nedsenket sone av gulv og med glass vegg. Kjøkken. Laminat på gulv, malte plater på vegger og malt gipsplatehimling med spotter. Hvit høy-glans innredning levert av IKEA i 2016, med over, under-skap, høy-skap, oppvaskbenk, med nedfelt vaskekum i laminat benkeplate, innebygd stekeovner, hvor den ene har dampfunksjon,mens den andre fungerer også som mikro-ovn. Videre ventilator over nedfelt platetopp på kjøkkenøy, integrert oppvaskmaskin, integrert kjøleskap og integrert fryseskap. Stue: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malt gipsplatehimling med spotter. Vedovn og varmepumpe. Utgang til terrasse.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.