KIRKELANDET

Fredrik Selmers gate 8
6508 KRISTIANSUND N

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

1 323 300,-

Prisantydning kr 1 290 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Morten Boxaspen Høvik

Morten Boxaspen Høvik

Eiendomsmeglerfullmektig

morten.hovik@em1.no
948 35 453

Pen 3 roms selveierleilighet med parkering i bakgård og sydvendt balkong

EiendomsMegler1 v/Morten Boxaspen Høvik presenterer Fredrik Selmers gate 8 - Pen 3-roms selveierleilighet med sydvendt balkong i et sameie bestående av 5 seksjoner beliggende på Kirkelandet. Fra leiligheten er det gangavstand til barnehage, skole, sentrum med det meste man har behov for av butikker og tjenester. Leiligheten går over 2 plan (2. etasje og loft) og inneholder bl.a entré med speil skyvedørsgarderobe. Toalettrom, 2 bad med varmekabler i gulv. På bad i 2. etasje er det dusjkabinett og på bad på loft er det satt inn badekar. Kjøkken med pen innredning i kirsebær laminat og god plass til spisebord. 2 soverom, hvorav det på hovedsoverom er stort garderobeskap og utgang til sydvendt balkong. Fra stue er det trapp opp til loftstue med store takvindu, bad/wc og uinnredet rom. Parkeringsplasser for sameiet i bakgård. Kvaliteter verdt å nevne: - 2 soverom - Parkering i bakgård - Sentrumsnær beliggenhet - Balkong mot syd - Bygningen er renovert i 2005 Velkommen til visning!

Standard

I himlingene er det malte plater. Gulv på bad er belagt med flis, toalett belagt med belegg, på loft er det parkett og på resten av leiligheten er det laminat. Veggene er det lagt flis på bad forøvrig i leiligheten er det malt strie og tapet. Bad i 2. etasje er innredet med en innredning med heldekkende servantplate med tilhørende armatur, underskap og speil over. Dusjkabinett, badekar, wc og opplegg til vaskemaskin. Varme i gulv. Kjøkkenet har en innredning i kirsebær laminat mdf fronter og laminat benkeplate. Frittstående hvitevarer. Boligen er normalt utstyrt med el- punkter og uttak, sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.