Frostadheia

Vestliveien 6
6570 SMØLA

Visning

Kontakt megler for å avtale

Prisantydning

1 750 000,-

Totalpris kr 1 794 800,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Morten Boxaspen Høvik

Morten Boxaspen Høvik

Eiendomsmeglerfullmektig

morten.hovik@em1.no
948 35 453

Innholdsrik enebolig m/garasje og driftsbygning på Frostadheia! Landlig og flott beliggenhet!

EiendomsMegler 1 v/Morten Boxaspen Høvik har gleden av å presentere Vestliveien 6, en innholdsrik enebolig med landlig og flott beliggenhet på Frostadheia på Smøla. Eneboligen går over 3 plan, i tillegg har man dobbeltgarasje og fjøs. Hele loftsetasjen på eneboligen ble pusset opp i 2017 med bl.a nytt elektrisk anlegg (automatsikringer ble satt inn i 2016), utvidelse av bad, løfting av tak og fremstår som nytt. I 1976 fikk boligen et tilbygg som i dag er stue i 1. etasje. Veggkledning og tak på hoveddelene av boligen ble skiftet i 2017. Ny septiktank med rør ble lagt ned i 2017, samt at varmtvannstank også ble skiftet da. Driftsbygninghar bærer preg av lite vedlikehold de siste årene og har behov for utbedringsarbeid. Dobbeltgarasje med bra lagringsplass. Velkommen til visning!

Standard

Kjeller: Gang: Betonggulv, malt panel på vegger og malte plater i himling. Bod 1: Teppe på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling. Bod 2: Betonggulv, malt panel på vegger og mur/isolasjon i himling. Bod 3: Betonggulv, malt panel på vegger og mur/isolasjon i himling. Bod 4/vaskerom: Betonggulv, malt panel på vegger og mur/isolasjon i himling. Skyllekum og opplegg for vaskemaskin. Teknisk rom: Betonggulv, malt panel på vegger og mur/isolasjon i himling. Sikringsskap og vv-tank. 1. etasje:Vindfang: Vinyl på gulv, malt panel på vegger og malt panel i himling. Hall med trapp: Vinyl på gulv, malt strie/tapet på vegger og malte plater i himling. Stue: Laminat på gulv, malt panel på vegger og malte plater i himling. Vedovn. Kjøkken: Vinyl på gulv, malt strie/tapet på vegger og malte plater i himling. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Benkeplate med vask. Stekovn, ventilator, oppvaskmaskin, frittstående kjøleskap. Frittstående vask ved pipe. Kott: Vinyl på gulv, malte plater på vegger og malte plater i himling. Loft:Gang: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malte plater i himling. Bad: Flislagt gulv med varmekabler, baderomsplater på vegger og malte plater i himling. Servantskap med vask, speilskap og veggskap. Boblebad, vegghengt toalett og bide. Soverom 1: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malte plater i himling. Soverom 2: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malte plater i himling. Soverom 3: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malte plater i himling.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.