Futsæter

Omnaveien 46
6530 AVERØY

Visning

Kontakt megler for å avtale

Prisantydning

1 890 000,-

Totalpris kr 1 938 300,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Morten Boxaspen Høvik

Morten Boxaspen Høvik

Eiendomsmeglerfullmektig

morten.hovik@em1.no
948 35 453

Koselig enebolig m/ eget naust - Nydelige omgivelser - På vei mot Stavneset fyr - Kontakt megler for visning

EiendomsMegler 1 presenterer Omnaveien 46. En trivelig enebolig på Futsæter med tilhørende naust. Boligen ligger i landlige, flotte omgivelser på vei mot Stavneset fyr. Det er veldig flott sjøutsikt fra boligen. Eiendommen ligger i Futsæter på Averøy med kort avstand til både kommunesenteret Bruhagen og Kristiansund. Sjekk ut vå 360 VR visning: https://tours.h5property.com/tour/no/EM1Omnaveien46/tour.html?initvars.design=em

Standard

Kjeller: Gang: Vinyl på gulv, mur på vegger er og panel i himling. Trapp og sotluke. Bod 1: Vinyl på gulv, mur på vegger og panel i himling. Hyller. Bod 2: Betonggulv, mur på vegger og panel i himling. Skyllekum og vv-tank. Bod 3: Betonggulv, mur på vegger og panel i himling. Stoppekran. Bod 4: Betonggulv, mur på vegger og panel i himling. Bod 5: Betonggulv, mur på vegger og panel i himling. Bod 6: Betonggulv, mur på vegger og panel i himling. Hyller 1 etasje: Vf: Vinyl på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling. Gang: Vinyl på gulv, panel og tapet på vegger og malte plater i tak. Trapp. Stue: Vinyl på gulv, panelplater og tapet på vegger og malte plater tak. Vedovn og varmepumpe. Utgang til terrasse. Kjøkken: Vinyl på gulv, malt tapet på vegger og malte plater i himling. Malte profilert innredning med over og underskap. Opplegg oppvaskmaskin. Avtrekksvifte over komfyr. Matbod: Vinyl på gulv, malte plater på vegger og malte plater i himling. Hyller. Bad: Våtromsbelegg på gulv, våtromspanel på vegger og malte plater i himling. Servant og servantskap, speil med lys og hyller. Wc. Dusjkabinett. 2 etasje: Gang: Vinyl på gulv, tapet og malt panel på vegger og vinylbelagte plater i himling. Utgang til terrasse. Sikringsskap. Soverom 1: Laminat på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling. Soverom 2: Vinyl på gulv, tapet og mdf-panel på vegger og malte plater i himling. Skap. Soverom 3: Vinyl på gulv, tapet på vegger og vinylbelagte plater i himling. Skap. Arbeidsrom: Vinyl på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling. Eldre kjøkkeninnredning. Loft: Gang: Laminat på gulv, malt panel på vegger og panel i himling. Soverom 1: Vinyl på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling. Raftkott. Soverom 2: Laminat på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling. Raftkott Bod: Tregulv, huntonitt plater på vegger og papp i himling. Luke til loft.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.