TORVHAUGAN

Engsoleia 5
6518 KRISTIANSUND N

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

3 843 750,-

Prisantydning kr 3 750 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Morten Boxaspen Høvik

Morten Boxaspen Høvik

Eiendomsmeglerfullmektig

morten.hovik@em1.no
948 35 453

Flott enebolig med innredet underetasje. Rolig og barnevennlig nabolag - Sentralvarme

Eiendomsmegler 1 v/Morten Høvik har den glede å presentere Engsoleia 5. Flott enebolig med innredet 2-roms leilighet i underetasjen. Boligen er de de senere år oppgradert med 2 nye bad for ca. 10 år siden. Kjøkken i hovedplan renovert mars 2006. Herlig åpen planløsning samt at boligen har vannbåren varme og vedfyring. Hele 4 soverom. Fin beliggenhet i etablert boligfelt på Torvhaugan med gangavstand til skole, barnehage og handelsparken Løkkemyra. Parkering i garasje. Se vår 360 VR tour: https://tours.h5property.com/tour/no/EM1Engsoleia5/tour.html?initvars.design=em

Standard

Underetasje utleie: Vindfang: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malte plater i himling. Knagger. Stue: Laminat på gulv, malt tapet på vegger og malte plater i himling. Bad/vaskerom: Flis på gulv, flis på vegger og folierte plater i himling. Mørk finer imitert skuffeinnredning med heldekkende servant, speil, belysning, toalett, opplegg for vaskemaskin, dusj-garnityr på vegg med glass dusjvegg og vv-tank. Kjøkken: Laminat på gulv, malt tapet på vegger og malte plater i himling. Malt profilert kjøkkeninnredning fra Ikea med over og under-skap, oppvaskbenk med nedfelt oppvaskkum i laminat benkeplate, innebygd stekeovn, ventilator over nedfelt induksjon platetopp, integrert oppvaskmaskin og plass for frittstående kjøl/fryseskap. Soverom: Laminat på gulv, malt strie på vegger og malte plater i himling. Garderobeskap og sikringsskap. Underetasje: Gang: Teppe på gulv, malt panel på vegger og malte plater i himling. Garderobeskap og trapp. Bad: Flis på gulv, flis på vegger og malte plater i himling. Mindre hvit innredning med heldekkende servant, speil, belysning, toalett og dusj-garnityr på vegg med forheng. Vegg-hengt stråle ovn på vegg for oppvarming. Vaskerom: Belegg på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling. Opplegg for vaskemaskin, veggmontert stålbeslag med skylle-kum og utslagsvask, vegg-hengt skylle-kum i stål, vv-tank, anlegg for vannbåren gulvvarme og hoved-kran for vann. Bod: Belegg på gulv, malte plater på vegger og malte plater i himling. Sikringsskap og hyllereoler. Soverom: Belegg på gulv, malt strie på vegger og malte plater i himling. Utgang og panelovn. 1 etasje: Vindfang: Laminat på gulv, malt panel på vegger og malt panel i himling. Hylle og knagger. Trappegang/hall: Parkett på gulv, malt panel på vegger og malt panel i himling. Garderobeskap, luke til mørkeloft og trapp. Soverom 1: Laminat på gulv, tapet på vegger og malt panel i himling. Garderobeskap og luke i vegg til mindre kott. Soverom 2: Laminat på gulv malt tapet på vegger og malte plater i himling. Garderobeskap. Soverom 3: Laminat på gulv, malt strie på vegger og malte plater i himling. Garderobeskap, panelovn, utgang til terrasse. Bad: Flis på gulv, flis på vegger og malte plater i himling. Profilert hvit innredning med heldekkende servantplate, speil, belysning, vegg-hengt toalett, badekar, bidde, og dusjhjørne med glass vegger og skyvedør. Stråle ovn på vegg. Fordeling-skap for vannbåren gulvvarme plassert bak etablerte dører på vegg ved bidde. Stue: Parkett på gulv, malt strie og malt panel på vegger og malt panel i himling. Peisovn og balkongdør. Kjøkken: Parkett på gulv, malt strie på vegger og malt panel i himling. Profilert beiset eik innredning med overskap, vitrineskap, underskap, oppvaskbenk med nedfelt oppvaskkum i hel-tre eik benkeplate, ventilator over nedfelt platetopp, innebygget stekeovn, oppvaskmaskin, integrert fryseskap og integrert kjøleskap.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.