KIRKELANDET - SENTRUM

Langveien 36
6509 KRISTIANSUND N

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

1 733 300,-

Prisantydning kr 1 690 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Morten Boxaspen Høvik

Morten Boxaspen Høvik

Eiendomsmeglerfullmektig

morten.hovik@em1.no
948 35 453

Pen og romslig 3-roms selveierleilighet med meget sentral beliggenhet - Egen parkeringsplass! Kontakt megler for visning

EiendomsMegler1 v/Morten Boxaspen Høvik har gleden av å presentere Langveien 36 - Pen og romslig 3-roms selveierleilighet med meget sentral beliggenhet. Leiligheten har bl.a stor stue på 40 kvm, romslig kjøkken med under- og overskap, flis over benkeplate, integrert stekeovn og nedfelt koketopp. 2 soverom av god størrelse, hvorav det på hovedsoverom er skyvedørsgarderobe. Pent bad med varmekabler og flis på gulv. På badet er det innredning i tre utførelse, servantskap med heldekkende servant, speilskap, toalett, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne med glassbyggerstein. Leiligheten har 2 innvendige boder og det er parkering på biloppstillingsplass i bakgården til sameiet. Se gjerne vår 360-visning: https://tours.h5property.com/tour/no/EM1Langveien36/tour.html?initvars.design=em Velkommen til visning!

Standard

Gang: Laminat på gulv, malt strie vegger og malt gips i himling. Stue: Laminat på gulv, malt strie vegger og malt gips i himling. Kjøkken: Laminat på gulv, malte strie og malt gips i himling. Kjøkkeninnredning med underskap og overskap. Stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin, kombiskap kjøl/frys. Gang: Laminat på gulv, malt strie vegger og malt gips i himling. Soverom: Laminat på gulv, malt strie vegger og malt gips i himling. Soverom: Laminat på gulv, malt strie vegger og malt gips i himling. Bod 1: Vinylbelegg på gulv, malt strie på vegger og malt gips i himling. Opplegg for vaskemaskin, vv-bereder. Bod 2: Laminat på gulv, malt strie på vegger og malt gips i himling. Bad: Flis på gulv, flis på vegger og takess-plater i himling. Servantskap med underskap og speilskap. Wc. Dusjbatteri. Opplegg for vaskemaskin.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.