Nasvikveien 29
6532 AVERØY

Visning

Kontakt megler for å avtale

Prisantydning

1 350 000,-

Totalpris kr 1 383 750,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Morten Boxaspen Høvik

Morten Boxaspen Høvik

Eiendomsmeglerfullmektig

morten.hovik@em1.no
948 35 453

Enebolig m/garasje i Nasvika. Solrikt - Utsikt - 2 verandaer - Kontakt megler for visning!

EiendomsMegler 1 v/Morten Boxaspen Høvik har gleden av å presentere Nasvikveien 29 - Enebolig over 3 etasjer og med garasje. Boligen ble oppført i 1985 og har blant annet stor stue med utgang til sydvendt veranda og fin utsikt! Terrasse mot vest ble etablert for 3 år siden, så her er det god plass til hagemøbler og tilgang til sol til langt på kveld. Arbeid på loftsetasje er påbegynt, og per i dag er det bod og mørkeloft der, med utgang til sydvendt balkong og god utsikt. Kjøkkenet ble oppusset i 2016 og boligen har varmepumpe som ble montert i 2013. Boligen ligger landlig og fint til i Nasvika i Averøy kommune. Kort kjøretur til dagligvare i Steinsgrenda og på Kårvåg. Kårvåg er det naturlige sentrum på motsatt side mot Eide. Her finnes det bl.a. barnehage, gårdsbarnehage, barneskole, dagligvarebutikker, treningssenter og restaurant for å nevne noe. Ca 20 minutters kjøretur til kommunesenteret på Bruhagen med tilhørende fasiliteter og tjenester. For en prøvesmak, se gjerne vår 360-visning: https://tours.h5property.com/tour/no/EM1Nasvikveien29/tour.html?initvars.design=emVelkommen til visning!

Standard

Underetasje:Vindfang: Belegg på gulv, malt tapet på vegger og panel i himling. Hattehylle og knagger. Hall: Belegg på gulv, tapet på vegger og panel i himling. Sikringsskap og varmepumpe. Soverom 1: Laminat på gulv, malt tapet med malt brystningspanel på vegger og malt panel i himling. Bod: Belegg på gulv, tapet på vegger og panel i himling. Hyller. Soverom 2: Belegg på gulv, malt tapet med malt brystningspanel på vegger og malt panel i himling. Garderobeskap og skap med hoved kran for vann. Bad/vaskerom: Vinyl på gulv, malt strie på vegger og panel i himling. Veggmontert servant, toalett, dusjgarnityr på vegg med fortrekksgardin og vv-tank. Videre opplegg for vaskemaskin og veggmontert vaskekar i plast. Hyller, vegghengt tørkestativ og knagger. Bod: Betonggulv, vegger som synlig pore-betong(MurLett blokk) og panel i himling. Hyller og sotluke. 1. etasje:Trappegang: Laminat på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling. Soverom 1: Laminat på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling. Garderobeskap og utgang til balkong. Soverom 2: Belegg på gulv, tapet og malt tapet på vegger og malte plater i himling. Garderobeskap og hylle. Bad: Belegg med varmekabler i gulv, våtrom-plater på vegger og malte plater i himling. Profilert hvit innredning med heldekkende servant, speil, belysning, toalett, badekar og dusjkabinett. Videre er det montert hylle med håndkleholder og medisinskap. Spisestue: Laminat på gulv, malt tapet på vegger og malte plater i himling. Stue: Laminat på gulv, malt tapet på vegger og malte plater i himling. Vedovn og utgang til terrasse. Kjøkken: Laminat på gulv, malt tapet på vegger og malte plater i himling. Hvitmalt profilert Sigdal innredning med over- og underskap, oppvaskbenk med nedfelt oppvaskkum i laminat benkeplate, ventilator over komfyr, oppvaskmaskin og plass for kjøl/fryseskap. Loft:Trappegang: Laminat på gulv, malte mdf-plater på vegger og malte plater i himling. Uinnredet rom 1: Spongulv, åpne konstruksjoner på vegger og åpne konstriksjoner i himling. Utgang til balkong. Uinnredet rom 2: Spongulv, åpne konstruksjoner på vegger og åpne konstriksjoner i himling.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.