NORDLANDET

Kvennberggata 42
6516 KRISTIANSUND N

Visning

  • 23. oktober kl. 17:00 - 17:45

Totalpris

2 911 000,-

Prisantydning kr 2 840 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Karen Heggset Monge

Karen Heggset Monge

Eiendomsmegler MNEF

karen.monge@em1.no
481 53 306

VISNING: 23.10 KL. 19:00 ! Flott enebolig med godt utnyttet tomteareal - Garasje - Vedovn - Lite trafikkert gate

Flott enebolig i Kvennberggata 42 på 202 kvm med garasje, beliggende på Nordlandet i en lite trafikkert gate. Sentral beliggenhet i forhold til dagligvare, barnehage, skoler og offentlig kommunikasjon. Boligen går over 3 etasjer og fremstår som innholdsrik og godt tilrettelagt for barnefamilier med behov for fleksibilitet. Her har en i hovedetasjen kjøkken, vaskerom/wc, stue, gang, vinterhage/vindfang. 2 etasjen består av bad, gang og 3 soverom. Boligen kan bl.a. by på: - Romslig og pent utnyttet plenareal - Uthus fra 2000 på ca 19 kvm - Garasje på ca 22 kvm, garasjeport med automatikk. - 3 soverom - Flislagt bad med varmekabler. - Varmtvannsbereder fra 2005. - Vedovn fra 2013. og varmepumpe på stue. - Hyppige bussforbindelser til sentrum og Løkkemyra Ta en nærmere titt inn i boligen via vår 360 link: https://tours.h5property.com/tour/no/EM1Kvennberggata42/tour.html?initvars.design=em EiendomsMegler1 ved Karen Monge har gleden av å ønske deg velkommen til visning i Kvennberggata 42.

Standard

1 etasje: Vindfang/vinterhage: Vinyl på gulv, ytterkledning på vegger og malt panel i himling. Gang: Flislagt gulv med varmekabler, malte plater på vegger og takess og malt panel i himling. Stue: Parkett på gulv, malt tapet på vegger og takess i himling. Kjøkken: Vinyl på gulv, mdf-panel på vegger og malt panel i himling. Malt innredning med profilerte fronter. Over og underskap, laminat benkeplate med vask. Stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap. Vaskerom/wc: Flislagt gulv med varmekabler, malt tapet på vegger og malt panel i himling. Wc, servantskap, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. 2 etasje: Loftgang: Parkett på gulv, malt tapet på vegger og takess i himling. Soverom 1: Parkett på gulv, tapet på vegger og takess i himling. Soverom 2: Parkett på gulv, malt tapet og malte plater på vegger og panel i himling. Soverom 3: Parkett på gulv, tapet på vegger og panel i himling. Bad: Flislagt gulv med varmekabler, flis på vegger og malt panel og takess i himling. Malt profilert innredning med heldekkende vask. Speil og veggskap. Wc, dusjkabinett og innebygd badekar. Rør-skap plassert på vaskerom. Vannrør som kobber og plast. Synlige avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder fra 2005. Sikringsskap med automatsikringer plassert på vaskerom. Hovedsakelig skjult fordelings-anlegg på plan 1 og 2. Sikringsskap i garasje. Hvitevarer kan medfølge hvis ønskelig.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.