INNLANDET

Skippergata 7
6507 KRISTIANSUND N

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

1 691 250,-

Prisantydning kr 1 650 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Morten Boxaspen Høvik

Morten Boxaspen Høvik

Eiendomsmeglerfullmektig

morten.hovik@em1.no
948 35 453

En pen og moderne 3 roms selveierleilighet - 2 verandaer med utsikt - Biloppstillingsplass

EiendomsMegler1 v/Morten Boxaspen Høvik har gleden av å ønske deg velkommen til Skippergata 7, en flott leilighet som er moderne innredet med nåtidens farger. Leiligheten ligger på plan 1 og inneholder bl.a. 2 soverom, bad, kjøkken m/innebygde hvitevarer, stue m/varmepumpe og veranda vendt mot havna. Til leiligheten følger det 2 boder, samt egen biloppstillingsplass. Leilighet ligger på Innlandet med kort vei til sundbåt som tar deg over til byen med alle fasiliteter. Gåavstand til skole, barnehage og butikk, i nærområdet har en også Skjærva med badestrand, volleyball bane m.m. På Innlandet har en også byens triveligste festival "Tahiti-festivalen". Ta en nærmere titt inn i leiligheten via vår 360 link: https://tours.h5property.com/tour/no/EM1Skippergata7/tour.html?initvars.design=em Velkommen til en hyggelig visning!

Standard

Kjøkken: Parkett på gulv, malte plater og børstet teglstein på vegger og panel i himling. Innredning med vask, komfyr, ventilator, kombiskap kjøl/frys.Hvitevarer overtas i den stand de har vært benyttet av selger, det gis ingen garanti utover dette. Stue: Parkett på gulv, tapet, malt panel og børste teglstein på vegger og panel i himling. Bad: Flis på gulv lagt i 2012, flis på vegger og panel i himling. Servantskap, wc, dusjvegger. Opplegg for vaskemaskin. Rørskap. Mekanisk avtrekk i dusjsone. Soverom 1: Parkett på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling. Soverom 2: Parkett på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.