NORDLANDET

Dalegata 42
6516 KRISTIANSUND N

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

973 867,-

Prisantydning kr 830 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Morten Boxaspen Høvik

Morten Boxaspen Høvik

Eiendomsmeglerfullmektig

morten.hovik@em1.no
948 35 453

2-roms leilighet m/balkong sentralt på Nordlandet! Kabel-tv - Vaktmester - Sentralvarme

EiendomsMegler1 ønsker velkommen til Dalegata 42 - 2-roms leiligt m/balkong og stort uteområde sentralt på Nordlandet! Boligblokken ligger sentralt til på Nordlandet med gode bussforbindelser og kort vei til sundbåt. En liten spasertur unna finner man også tursti opp til Bjønnahaugen og "Hollywood-skiltet". Fra dette utsiktspunktet kan man se alle øyene rundt havnebassenget! Leiligheten ligger i høy 1. etasje og inneholder bl.a romslig stue med plass til både sittegruppe og spisestue. Stort soverom på 13 kvm med innebygd skap og god plass til dobbeltseng. Gangen er lys og gir rom til både møblement og oppheng for yttertøy. Kjøkken med profilert innredning og godt med skapplass og arbeidsbenk, samt praktisk barløsning som spiseplass. Pent bad som har flislagt gulv m/varmekabler, profilert innredning med underskap og heldekkende servant, overskap, høyskap, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Borettslaget har mye inkludert i felleskostnadene, som f.eks kabel-tv, oppvarming via sentralvarmesystem, vasking av fellesareal, vaktmester til å ta plen, sikringsfond. Boligblokken har et stort uteområde og boder i kjeller og på loft. Nærbutikken Matkroken ligger rett rundt hjørnet. Matkroken Nordlandet Mandag - Fredag 07 - 21 Lørdag 09 - 20 Søndag Stengt Se gjerne vår 360-visning: https://tours.h5property.com/tour/no/EM1Dalegata42/tour.html?initvars.design=em Velkommen til visning!

Standard

1. etasje: Gang: Vinyl på gulv, malt strie på vegger og malte plater i himling. Soverom: Laminat på gulv, malt tapet på vegger og malte plater i himling. Garderobeskap. Stue: Laminat på gulv, malt tapet på vegger og malte plater i himling. Kjøkken: Vinyl på gulv, malt strie på vegger og malte plater i himling. Profilert kjøkkeninnredning med overskap, underskap, høyskap og laminerte benkeplater. Med ventilatorhette og vaskekum. Bad: Flislagt gulv med varmekabler, baderomspanel på vegger og malte plater i himling. Profilert innredning med underskap, overskap, høyskap, speil, lys og heldekkende vask. Wc og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.