KIRKELANDET

Kaptein Bødtkers gate 32 A
6508 KRISTIANSUND N

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

913 300,-

Prisantydning kr 890 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Morten Boxaspen Høvik

Morten Boxaspen Høvik

Eiendomsmeglerfullmektig

morten.hovik@em1.no
948 35 453

Lys og trivelig 2-roms selveierleilighet m/balkong. Meget sentral beliggenhet!

EiendomsMegler 1 v/Morten Boxaspen Høvik presenterer Kaptein Bødtkers gate 32 A. Lys og trivelig 2-roms selveierleilighet m/balkong. Meget sentral beliggenhet, med få minutters gange til sentrum og alle fasiliteter. Leiligheten inneholder entré, kjøkken m/utgang til overbygd, østvendt balkong, stue, bad og soverom. Leiligheten har også 2 boder i kjeller. Se gjerne vår 360-visning: https://tours.h5property.com/tour/no/EM1KapteinB%C3%B8dtkersgate32/tour.html?initvars.design=em Velkommen til visning!

Standard

1. etasje: Entre: Laminat på gulv, mdf-plater på vegger og malte plater i himling. Stue: Parkett på gulv, malt tapet på vegger og malte plater i himling. Kjøkken: Laminat på gulv, mdf-plater på vegger og malte plater i himling. Hvit innredning med profilerte fronter. Benkeplate med vask. Under og overskap. Komfyr, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap. Bad: Flislagt gulv med varmekabler, flis på vegger og malte plater i himling. Vask, speil, wc og dusjkabinett. Soverom: Parkett på gulv, malt tapet på vegger og malte plater i himling.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.