FREI

Gamle Kvalvågvei 31
6525 FREI

Visning

Kontakt megler for å avtale

Prisantydning

2 890 000,-

Totalpris kr 2 962 250,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Jan Oluf Kvalvåg

Jan Oluf Kvalvåg

Eiendomsmegler

jan.kvalvag@em1.no
916 40 981

NY PRIS Enebolig med særpreg og flott dobbelgarasje - Stor tomt

Flott enebolig med god og solrik beliggenhet. Stor dobbelgarasje med innredet loft-rom ble oppført i 2006. En spennende og funksjonell bolig med en stor eiendom som har potensiale.

Standard

1 etasje: Flislagt gulv med varmekabler, malt strie med malt brystningspanel på vegger og panel i himling. Garderobeskap og knagger. Trappegang: Lakkerte tregulv, tapet med malt brystningspanel og panel i himling. Trapp. Gang: Lakkerte tregulv, tapet og panel på vegger og panel i himling. Garderobeskap og knagger. Kontor/soverom: Lakkerte tregulv, panel på vegger og panel i himling. Hyller, benk og panelovn. Vaskerom: Flis på gulv, malt strie på vegger og panel i himling. Opplegg for vaskemaskin, veggmontert vaske-kar i stål, hyller og utgang til balkong og utearealer. Bad: Flislagt gulv med varmekabler, flis og panel på vegger og panel i himling. Profilert furu innredning med nedfelte servanter i laminat benkeplate, speil, belysning, toalett, badekar og dusjhjørne. Kjøkken: Lakkerte tregulv, malt panel på vegger og malt panel i himling. Profilert furu innredning med overskap, underskap, furu benkeplater, oppvaskbenk med heldekkende beslag, ventilator over komfyr, oppvaskmaskin og integrert kjøleskap. ved-ovn for oppvarming. Stue: Lakkerte tregulv, malt panel på vegger og malte plater mellom synlige åser i himling. Peisovn. Glassveranda: Teppe på gulv, panel på vegger og malt panel i himling. Hyller og utgang til terrasse. Loft: Trappegang: Lakkerte tregulv, tapet og panel på vegger og panel i himling. Luke til mørkeloft og luke til kott. Soverom 1: Lakkerte tregulv, panel på vegger og panel i himling. Garderobeskap, benk og knagger. Soverom 2: Lakkerte tregulv, malt panel på vegger og malt panel i himling. Garderobeskap, hyller, panelovn og utgang til balkong. Soverom 3: Lakkerte tregulv, malt panel på vegger og malt panel i himling. Garderobeskap, hyller, panelovn og utgang til balkong. Wc-rom: Belegg på gulv, våtromstapet på vegger og panel i himling. Servant, wc, bide, hylle, speil og knagger.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.