Visning

Kontakt megler for å avtale

Prisantydning

2 490 000,-

Totalpris kr 2 552 250,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Nancy Folkestad Pedersen

Nancy Folkestad Pedersen

Eiendomsmegler MNEF

nancy.pedersen@em1.no
930 01 911

Visning etter avtale - Enebolig med dobbelgarasje, sentral beliggenhet og flott utsikt

Eiendommen er beliggende i Neshagen på Åndalsnes, med gangavstand til fotballbaner på Øran, butikksentrum, post, skoler, jernbanestasjon og barnehager. Stor og romslig flat tomt opparbeidet med plener, prydbusker og frukttrær. Asfaltert innkjøring med parkering på egen tomt i tillegg til dobbel garasje. Gjerde mot naboeiendom og vei. Dukkestue og lekestativ. Boligen er stor og er på flere halvplan. Den inneholder blant annet flere stuer, 4 soverom, eget vaskerom og en kjeller med masse lagringsplass. Velkommen til en hyggelig visning!

Standard

Sokkeletasje: Overflater gulv er mur og teppe. Overflater vegg er panel og mur. Panel og malt mur i tak. 1. etasje: 4 Soverom, overflater gulv er teppe og belegg. Veggene er dekket av tapet og strie. Malt tak på to av soverommene, hvite plater på resterende. Det er montert garderobeskap på soverom. Bad med varmekabler i gulvet, WC, badekar, dusjkabinett og innredning med mye skapplass. Det er våtromsplater på veggene og hvite plater i taket. Vaskerom med opplegg til vaskemaskin. Belegg på gulv. malte vegger og tak. Gang med belegg på gulvet, finer på veggene og hvite plater i taket. 2. etasje: To tilknyttede stuer med vedovn. Det er belegg på gulvet, tapet og panel på veggene, og hvite plater i taket. Kjøkkenet ble pusset opp i forbindelse med oppføring av påbygg i 1987. Innredning av eik, og laminat benkeplate. Belegg på gulv, våtromsplater på vegg, og hvite plater i taket. Kontor med utgang til veranda. Det er belegg på gulvet tapet på veggene og hvite plater i taket. WC med belegg på gulv, tapet på veggene og malt tak. Loft: Uinnredet loft. Parabol og bredbånd fra Rauma energi. Bredband fra Canal Digital ligger til husveggen

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.