Selge nå, eller vente?

Hvordan er egentlig markedet nå? Kommer jeg til å få solgt? 
Bør jeg pusse opp først?
Og hva med finansieringen?

Kjenner du deg igjen? Når du vurderer å selge hjemmet ditt, surrer naturlig nok mange spørsmål rundt i loftsetasjen. Heldigvis hjelper vi deg å rydde i tankene. Vi har vært gjennom kriser før, og erfaringene drar vi nytte av nå.

Høy aktivitet og godt salg i august

Etter annerledes-sommeren 2020 var det knyttet spenning til om boligmarkedet ville fortsette med høy aktivitet også i august. Boligprisstatistikken fra Eiendom Norge for august viste en positiv prisutvikling i Midt-Norge på 0,4%.

Se boligprisstatistikk for August

Råd til å flytte?

Kanskje har du akkurat kommet over drømmehjemmet? Og lurer på om du vil få solgt det gamle? Kan du kjøpe først, og så selge? Det skal du slippe å finne ut alene. Det er kort vei fra oss til rådgiveren i SpareBank 1. Sammen finner vi ut hvilke økonomiske muligheter du har, og hva som lønner seg for deg å gjøre.

Priseks per 25.05.20: LOfavør Boliglån: Nom. rente 1,69 %. Eff. rente 1,77 %. 2 mill o/25 år. Kostnad kr 468.528. Totalt kr 2.468.528.

Søk finansiering

Nyttig korona-informasjon fra SpareBank 1

Vi kjenner nabolaget ditt

Du har kanskje lagt merke til visningsskiltene som støtt og stadig dukker opp langs veien? Ingen kjenner boligområdet ditt bedre enn oss, tør vi påstå. Det er stor sjanse for at vi har hatt en boligprat med naboen din, faktisk. Du finner oss overalt, og vi vet hvordan vi skal få til et godt salg – for akkurat deg.

Finn din lokalmegler.

Smittesikre befaringer og visninger

Vi følger retningslinjene til helsemyndighetene og Eiendom Norge. Det betyr at vi er ytterst forsiktige når vi skal gjøre verdivurdering av boligen din. Vi har nyvaskede hender på vei inn og ut og holder oss minst 1 meter unna deg.

Og når boligen er klar for visning, står vi preppet med smil og håndsprit ved døra. Vi er nøye på visningsavtalene slik at kun én får lov til å se seg rundt om gangen. Du kan også vise fram boligen din digitalt. Vi gjør det vi kan for at salget ditt skal gå som smurt.

Les mer om hvordan vi gjennomfører trygge visninger.

Bør du gi gass og selge nå? Eller er det smartere å vente litt? Vi tar en vurdering av boligen din, nabolaget og markedet – og gir deg svar. Både du og vi er mest tjent med at boligen legges ut på riktig tidspunkt.

 

Ta kontakt med din lokale megler hvis du har spørsmål.