Ønsker du jobb hos EiendomsMegler 1 Midt-Norge?

EiendomsMegler 1 Midt-Norge har fire år på rad blitt kåret til Norges beste arbeidsplass. Det er en bekreftelse på at våre 275 ansatte fra Ørsta i sør til Rørvik i nord har skapt et unikt fellesskap, hvor ansatte opplever mening, mestring og medbestemmelse i egen arbeidshverdag.

Hos oss får du

  • Et unikt arbeidsmiljø
  • Konkurransdyktige villkår
  • Gode rammer for medarbeiderutvikling
  • Ansattebetingelser i SpareBank 1 SMN

Ledig traineestilling i Sunndal/ Surnadal

Vårt prestasjonskontor på Sunndalsøra/Surnadal styrker sin salgskapasitet og er på jakt etter en trainee. Som ansatt hos oss blir du en del av et godt arbeidsmiljø. Great Place To Work Norge har kåret oss til Norges beste arbeidsplass de fire siste årene. Vårt nedslagsfelt i Sunndal og Surnadal er stort og innholdsrikt og skaper en spennende arbeidshverdag. Vi er dedikert til vår visjon om å skape gode kundeopplevelser.

Vi er på jakt etter deg som liker å se resultater og som er villig til å jobbe strukturert og målbevisst for å nå dine mål. Vi tilbyr en spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver som krever stor grad av selvstendighet og ansvar.

Les mer og søk

Eiendomsmeglerstudent?

EiendomsMegler 1 Midt-Norge har et solid traineeprogram for de som ønsker å jobbe parallellt med studiene, og være klar for å megle ved endt studieløp.

Som trainee hos oss vil du få praktisk erfaring og tett oppfølging ved å jobbe tett med en erfaren megler. Vi har flere samlinger med praktisk opplæring og kursing, og legger samtidig tilrette for å lykkes på skolen.

Ta gjerne kontakt med programansvarlig for traineeprogrammet ved spørsmål:
Monica Høyden Tvedt-Mogseth
Monica.mogseth@em1.no
488 88 407

Åpen søknad

Vi er alltid på utkikk etter de beste kandidatene.
Har du det som trengs hører vi gjerne fra deg! Send oss en åpen søknad via lenkene under.