Næringsmegling – salg og utleie

Våre meglere har tung og bred spisskompetanse innenfor næringseiendom. Vi sitter på erfaringen og lokalkunnskapen som skal til for å finne en kjøper eller en leietaker som er på utkikk etter akkurat din næringseiendom. Vi har god kjennskap til markedet og vet hvem som sitter på eiendommen som akkurat deg og din bedrift har behov for. Vi har også lang erfaring med utleie av alle typer næringseiendom, søkeoppdrag, samt sale-and-leaseback. Du kan være sikker på at EiendomsMegler 1 Næring er et trygt og sikkert valg.

Våre meglere har lang erfaring fra eiendomsutvikling og arealplanlegging. Vi blir gjerne med som rådgiver fra tidlig fase. Vi bistår også med strategisk arealforvaltning, samt organisasjonsstyring og prosjektutvikling.

 

Vi bistår deg også med verdivurdering, analyser, rådgivning, saksbehandling og oppgjør. Vår kompetanse og erfaring i markedet styrker din handel.

Kvalitet i alle ledd

Vi har egen oppgjørsansvarlig med spesialisering og lang erfaring innenfor oppgjør av næringseiendom og eiendomsselskaper, egen fagsjef/advokat internt i EiendomsMegler 1 Midt-Norge og egen markedsavdeling som kan utarbeide markedsmateriell vederlagsfritt. Du kan føle deg trygg på at du blir ivaretatt i alle ledd av ditt eiendomsprosjekt.

I tillegg har vi et godt samarbeid med SpareBank 1 SMN. Vi samarbeider også med øvrige avdelinger i EiendomsMegler 1 Midt-Norge, blant annet Nybygg/prosjekt. Vi har også et analysesamarbeid med Akershus Eiendom AS, og kan tilby markedets beste kartlegging og analyse av kontormarkedet i Trondheim (pr kvartal).