Aspøya

Steinvågvegen 21 B
6005 ÅLESUND

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

1 511 000,-

Prisantydning kr 990 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Veronica Sivertsen

Veronica Sivertsen

Eiendomsmeglerfullmektig

veronica.sivertsen@em1.no
464 15 192

Lys og sjarmerende 2-roms med innglasset balkong. Nærhet til sentrum. Perfekt for førstagangskjøpere.

EiendomsMegler1 ved Veronica Sivertsen presenterer her en lys og sjarmerende leilighet med en romslig innglasset balkong beliggende på populære Aspøya. Blokken er oppgradert i 20115/16 med nye innglasserte balkonger og ny fasade mot sør og endevegger. Leilighetens innhold og planløsning gjør den til et ypperlig objekt for førstegangsetablerende, eldre og folk i flere livssituasjoner. Kvaliteter ved leiligheten; - Leiligheten er på 47 kvm, i høy underetasje. - Praktisk og arealeffektiv planløsning. - Innbydende stue med gode møbleringsmuligheter. - Romslig kjøkken med god skap- og benkeplass. - Flislagt baderom med varme i gulv. - Stor innglasset balkong på 17 kvm. - Kommunale avgifter, forsikring og kabel TV er bl.a inkludert i felleskostnadene. - Sikringsskap med automatsikringer. - Ekstra lagringsplass i hele 3 boder. - 10 min gangavstand til Ålesund sentrum med kjøpesenter, dagligvare, frisør, treningssenter og restaurant. - Kort vei til NTNU og Fagskolen i Ålesund. - Nære bussholdeplass med hyppige avganger. Kort oppsummert er dette en ypperlig leilighet for deg som ønsker en lys og praktisk 2-roms med gangavstand til sentrum, studiesteder og turterreng. Se eksklusiv 360-visning: https://h5property.com/tour/no/EM1Steinvågvegen21B/tour.html?initvars.design=em Velkommen til en hyggelig visning!

Standard

Entré/gang Laminat på gulv, tapeter/malte flater på vegger og hvite flater i himling Stue Laminat på gulv, tapeter/malte flater på vegger og hvite flater i himling Peisovn på stue. Skyvedørsgarderobe. Kjøkken Laminat på gulv, tapeter/malte flater på vegger og hvite flater i himling Kjøkkeninnredning i hvit utførsel med laminat benkeplate. Utstyrt med ventilator over komfyr, opplegg for oppvaskmaskin og frittstående hvitevarer. Benkeplaten er fornyet i senere tid. Bad/ toalett/vaskerom: Flislagt bad med varmekabler i gulvet og hvite flater i himling. Rommet er utstyrt med dusjkabinett, servant, toalett og en vegghengt varmtvannsberedet. Det er opplegg for vaskemaskin på rommet. Soverom Laminat på gulv, tapeter/malte flater på vegger og hvite flater i himling Tekniske installasjoner - Sikringsskap med automatsikringer. - Porttelefon VVS installasjoner - Vannrør av kobber. - Varmtvannstank Hvitevarer overtas i den stand de var ved besiktigelse uten noen form for garanti utover eventuelt ordinær leverandørgaranti. Hvitevarene og brunevarer medfølger ikke i salget med mindre det tydelig fremgår av salgsoppgaven. Dette avviker fra bransjens tilbehørsliste. Overstående opplysninger er Iht. vedlagt låne- og verditakst.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.