Gjør en trygg bolighandel 

Våre meglere har erfaring og lokalkunnskap som kan være den avgjørende faktoren for om du blir fornøyd med bolighandelen din.

EiendomsMegler 1 Midt-Norge

Vi er nærmere 300 ansatte fordelt på over 30 kontorer i Trøndelag, Møre og Romsdal. Hver dag står vi på for å guide deg i ulike livsfaser, gjennom kjøp og salg av bolig, fritidseiendom og prosjekt- og næringseiendom.

EiendomsMegler 1 Midt-Norge er et heleid datterselskap av SpareBank 1 SMN, SpareBank 1 Nordvest og SpareBank 1 Søre Sunnmøre. EiendomsMegler 1 Midt-Norge eier Brauten Eiendom.

Vi er der du er

Vi tror at når vi trives, så merker du det. EiendomsMegler 1 Midt-Norge har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass fire år på rad. Vi som jobber her har forskjellig bakgrunn og ulik erfaring, og sammen utfyller vi hverandre. Men felles for alle er kunnskapen om og engasjementet for ditt nærområde. Vi er der du er. Du kan være trygg på at vi kjenner ditt nærområde og vet hvem som er på utkikk etter akkurat din bolig.

Hva kan du forvente når du velger oss?

  • Tett oppfølging
  • Faglig kompetanse
  • Effektiv markedsføring av din bolig
  • God fremstilling av din bolig
  • Lokalkjente meglere

Lurer du på hva boligen din er verdt?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.