Skarbøvika

Hellig Olavs gate 38
6006 ÅLESUND

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

3 577 250,-

Prisantydning kr 3 490 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Albert Eltvik Øien

Albert Eltvik Øien

Eiendomsmegler

albert.oien@em1.no
958 16 940

Stor enebolig med god utsikt - Terrasse - Eget verksted - 339 kvm BRA

Velkommen til Hellig Olavs gate 38! Denne boligen kan by på blant annet: - Stue med flere møbleringssoner og store vindusflater som gir rikelig innslipp av naturlig lys. - Romslig kjøkken med rikelig skap- og benkeplass. - Fire soverom og et rom på loft som er brukt som soverom. - Bad med innredning med nedfelt servant. WC, stort dusj/badekarkabinett montert inn i 2015, dusjsonen har ikke vært i bruk siden dette. - Vaskerom - Praktisk toalett i nærhet til stuen for gjester. - Stor entré/hall gir en eksklusiv velkomst. - Oppvarming fra varmepumpe og vedfyring. Det er vedfyring for hver etasje i huset. - Stor altan med vendt mot sør og øst. - Eget verksted i sokkeletasjen. - Hage - Kort vei til fasiliteter som barnehage, skole, turstier, butikk og Ålesund sentrum.

Standard

Innvendige beskrivelse: Loftsetg har laminat på gulv, panelte vegger og himlinger. Kottboder har ikke måleverdig areal. I hall er det montert en enkel kjøkkenkrok i ca 2005, men ikke vurdert som fullverdig kjøkken. Lagt laminatgulv i ca 2005. Bad på loft er antagelig fra byggeår og over 38 år. Det er vinylbelegg på gulv, tapetserte veggflater med ettermontert plater i våtsonen. Dusjvegg, innredning med servant og wc. Veggovn. Hovedetg har parkett/vinyl/tepper på gulv, malte tapetserte vegger og himlingsplater i himling. Skyvedørsgarderobe på ene soverom. Badet er antagelig oppusset på slutten av 1990-tallet og ca 20 år. Det har flislagte vegger og malte himlingsplater i himling. Flislagt gulv med gulvvarme. Innredning med nedfelt servant. WC, stort dusj/badekarkabinett montert inn i 2015, dusjsonen har ikke vært i bruk siden dette. Vaskerom er fra byggeår og ca 38 år. Det har vinyl på gulv, gulvvarme, tapetserte vegger. Himlingsplater i himling. Dobbel skyllekar og opplegg for vaskemaskin. Naturlig avtrekk. Plastsluk fra byggeår Kjøkkeninnredning er ei furu innredning fra byggeår. Fliser over kjøkkenbenk. Komfyr og oppvaskmaskin. WC-rommet har parkett på gulv, malte tapetserte vegger. WC og servant. WC er skiftet ut senere år (wc). Utgang fra stue til betongbalkong mot øst og syd fra byggeår på ca 29 kvm, utvidet med treterrasser på hhv 18 og 12 kvm i ca 2008. Tidligere garasje i underetg er omgjort til hall med vinyllaminat på gulv med varmefolie, malte murvegger i hall, boder har murvegger. Malt betonghimling. Verksted har malt betonggulv, malte pussede murvegger og malte betonghimlinger. Innvendige dører er finerdører fra byggeår. Skyvedørsgarderobe i hall i underetg og hovedsoverom. Hvitevarer eller brunevarer medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremgår av salgsoppgaven. Hvitevarer på kjøkken overtas i den tilstand og beskaffenhet de har vært benyttet av selger. Det gis ingen garanti utover dette.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.