NORDLANDET

Dalegata 3
6516 KRISTIANSUND N

Visning

Kontakt megler for å avtale

Prisantydning

1 450 000,-

Totalpris kr 1 548 152,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Karen Heggset Monge

Karen Heggset Monge

Eiendomsmegler MNEF

karen.monge@em1.no
481 53 306

Flott oppusset 3-roms i høy 1. etg - Tak, vinduer og bordkledning er byttet!

EiendomsMegler 1 v/ Karen Heggset Monge presenterer en lekker oppusset 3-roms leilighet med nytt bad, nytt kjøkken, alle gulv, vegger og tak er byttet. Borettslaget har også byttet samtlige vinduer, bordkledning og yttertak. Leiligheten fremstår i meget god stand, der det er lite vedlikehold som ser ut til å komme på god tid. Boligen ligger i 1. etg med kun en trapp opp fra gateplan, med veranda vendt mot syd og har derav veldig gode solforhold. Velkommen til visning!

Standard

Gang: Laminat på gulv, malt gips på vegger og malt gips i himling. Soverom 1: Laminat på gulv, malt gips på vegger og malt gips i himling. Garderobeskap og utgang til balkong. Soverom 2: Laminat på gulv, malt gips på vegger og malt gips i himling. Garderobeskap. Stue: Laminat på gulv, malt gips på vegger og malt gips i himling. Vedovn. Spisestue: Laminat på gulv, malt gips på vegger og malt gips i himling. Varmepumpe. Kjøkken: Laminat på gulv, malt gips på vegger og malt gips i himling. Profilert kjøkkeninnredning med overskap, underskap, høyskap og laminerte benkeplater. Med ventilator og vaskekum. Integrert stekeovn, platetopp, fryser, kjøleskap og oppvaskmaskin. Bad: Flislagt gulv med varmekabler, flis på vegger og mdf-panel i himling. Innredning med underskap, speiloverskap, lys og vask. Dusjkabinett og vegghengt wc.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.