Våghammarveien 100
6532 AVERØY

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

4 818 550,-

Prisantydning kr 4 700 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Brynjar Skår Bergesen

Brynjar Skår Bergesen

Eiendomsmeglerfullmektig

brynjar.bergesen@em1.no
412 93 600

Nydelig eiendom med fantastisk beliggenhet ved sjøen - Garasje med innredet loft - Brygge - Naust - Grillhytte

EiendomsMegler1 v/Brynjar Bergesen har gleden av å presentere denne perlen av en eiendom, Våghammarveien 100. En stor og innholdsrik eiendom med fantastisk beliggenhet helt nede ved sjøen. På eiendommen har du en enebolig på tre plan med stor terrasse. Praktisk med en stor dobbelgarasje (2006) med innredet loftsrom, grillhytte flott plassert på en høyde og naust med kai. På fremsiden av boligen er det en stor flytebrygge og dypt vann. Boligen ligger på Våghammaren, her er du en kort kjøretur unna Kårvåg med butikker, skole og barnehage. Velkommen på visning av en sjelden eiendom på Nordmøre!

Standard

Loft: Gang: Laminat på gulv, malt panel på vegger og malt panel i himling. Utgang til balkong og luke til loft. Soverom 1: Malt tregulv, malt tapet og malt panel på vegger og malt panel i himling. Garderobeskap, dør til kott og panelovn. Soverom 2: Laminat på gulv, malt glassfiberstrie på vegger og malt panel i himling. Garderobeskap, dør til kott og brannslukningsapparat. 1 etasje: Vindfang: Laminat på gulv, malt panel på vegger og malt panel i himling. Hattehylle og panelovn. Gang med trapp: Laminat på gulv, malt panel på vegger og malt panel i himling. Trapp til kjeller og loft. Bad: Belegg på gulv, baderomspanel på vegger og malt panel i himling. Profilert malt innredning med nedfelt servant i laminat plate, speil, belysning, toalett og kombinert massasje-dusj med kar. Panel ovn for oppvarming og vegghengt TV. Kjøkken: Laminat på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling. Profilert hvit innredning levert av Drømmekjøkken ca 2013 ifølge eier, med over og underskap, Oppvaskbenk med nedfelt oppvaskkum i laminat benkeplate, ventilator over komfyr med gass og elektrisk funksjon, oppvaskmaskin og integrert kjøleskap. Hvitevarer medfølger i den tilstand og beskaffenhet de har vært benyttet av selger. Det gis ingen garanti utover dette. Tv-stue: Laminat på gulv, malt strie og malt panel på vegger og malte plater i himling. Utgang til terrasse. Stue: Laminat på gulv, malt strie og malt panel på vegger og malte plater i himling. Vedovn og varmepumpe. Trapperom: Tregulv/trapp, panel på vegger og underside trapp i himling. Kjeller: Vaskerom: Betonggulv, malt panel og malt betong på vegger og panel i himling. Opplegg for vaskemaskin og ca 300 liters varmtvanns tank fra 2005. hovedkran for vann i sideliggende rom. Uinnredet rom: Betonggulv, umalt betong på vegger og panel i himling. Bod: Betonggulv, malt panel og malt betong på vegger og panel i himling. Hyller og sotluke.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.