KVISVIK

Seterlegrenda 29
6674 KVISVIK

Visning

Kontakt megler for å avtale

Prisantydning

1 990 000,-

Totalpris kr 2 039 750,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Rune Johansen

Rune Johansen

Eiendomsmegler

rune.johansen@em1.no
478 58 541

VISNING ETTER AVTALE - Pen enebolig på 1 plan, sentralt i flotte Kvisvika! Garasje, hagestue m/bakerovn, uteboder.

EiendomsMegler1 har gleden av å presentere Seterlegrenda 29! En innholdsrik og pen enebolig på 1 plan i flotte Kvisvika! Garasje, hagestue m/bakerovn, uteboder. Sentral beliggenhet og gjennomgående pen standard. Eiendommen ligger solrikt og fint til på Straumsneset i kort avstand til Kvisvik gamle fergekai. Flott utsikt mot Freifjorden, Kvernesfjorden og områdene rundt.

Standard

Vindfang: Flis på gulv, malt puss på vegger og malteplater i himling. Sikringsskap. Vaskerom: Flis på gulv, flis på vegger og malte plater i himling. Opplegg for vaskemaskin og vv-tank. Gang 1: Parkett på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling. Skyvedørsgarderobe. Bad 1: Flislagt gulv med varmekabler, flis på vegger og malte plater i himling. Profilert hvit innredning med heldekkende servant, speil, belysning, vegg-hengt toalett og innebygget flislagt badekar. Soverom 1: Laminat på gulv, malte plater på vegger og malte plater i himling. Dør til bod. Bod 1: Flis på gulv, malt panel på vegger og malte plater i himling. Hyller og skap for rør i rør system. Gang 2: Laminat på gulv, malte mdf-plater på vegger og malte plater i himling. Soverom 2: Flislagt gulv med varmekabler, malte mdf-plater på vegger og malte plater i himling. Utgang til terrasse. Bad 2: Flislagt gulv med varmekabler, flis på vegger og malte plater i himling. Foliebelagt skuffeinnredning med heldekkende servant, speil, belysning, dusjkabinett og vegg-hengt toalett i sideliggende del av rommet. Stue: Parkett på gulv, tapet, hvitlakkert panel og skifer på vegger og malte plater i himling. Peisovn, varmepumpe og utgang til terrasse. Soverom 3: Laminat på gulv, malt panel på vegger og malt panel i himling. Garderobe: Laminat på gulv, malte mdf-plater på vegger og malt panel i himling. Hyller, garderobestang og hyllereol. Kjøkken: Parkett på gulv, malt glassfiberstrie på vegger og malte plater med spotter i himling. Profilert eik innredning med over og underskap, nedfelt oppvaskkum i flislagt benkeplate, integrert oppvaskmaskin, innebygget stekeovn, oppvaskbenk, og ventilator over nedfelt platetopp samt plass for frittstående kjøleskap. Bod 2: Laminat på gulv, panel på vegger og malte plater i himling. Hyller, knagger og luke til krypkjeller.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.