Sentrum

Storgata 18
6509 KRISTIANSUND N

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

1 300 212,-

Prisantydning kr 1 090 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Morten Boxaspen Høvik

Morten Boxaspen Høvik

Eiendomsmeglerfullmektig

morten.hovik@em1.no
948 35 453

Fin og praktisk 3-roms m/havneutsikt - Pent oppusset i 2016 - Vinduer byttet i 2010/2019

EiendomsMegler 1 v/Morten Høvik har gleden av å presentere Storgata 18. En fin og praktisk 3-roms leilighet i toppetasje midt i "hjertet" av sentrum. Leiligheten er pent oppusset i 2016 og inneholder 2 soverom, og en flott åpen stue/kjøkkenløsning. Her har du en flott kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, vedovn og en lekker natursteinsvegg i stuen og nytt bad fra 2016. En meget innbydende leilighet! Med beliggenhet midt i sentrum har du umiddelbar nærhet til det meste av fasiliteter, og på grunn av leilighetens høye plassering kan du også nyte utsikten over havnebassenget. Velkommen på visning! Sjekk ut vår 360-visning, følg linken: https://tours.h5property.com/tour/no/EM1Storgata18/tour.html?initvars.design=em

Standard

4. ETASJE Stue: Laminat på gulv, MDF plater på vegger, og malt strie i himling. Vedovn. Soverom 1: Laminat på gulv, tapet på vegger, og malt strie i himling. Skyvedørsgarderobe. Soverom 2: Laminat på gulv, tapet på vegger, og malt strie i himling. Garderobeskap. Gang: Laminat på gulv, tapet på vegger, og malt strie i himling. Kjøkken: Laminat på gulv, MDF plater på vegger, og malt strie i himling. Kjøkkeninnredning med overskap og underskap og laminert benkeplate. Med vaskekum og ventilator. Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Selger opplyser at kjøl-/fryseskap (2017), hvitevarer og oppvaskmaskin medfølger salget. Bad: Flis med varmekabler på gulv, flis på vegger, og malte plater i himling. Innredning med underskap, overskap, vask, lys og speil. Dusjvegger og WC. Opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger salget.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.