INNLANDET

Sjursvikveien 1 A
6507 KRISTIANSUND N

Visning

Kontakt megler for å avtale

Prisantydning

890 000,-

Totalpris kr 2 340 800,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Morten Boxaspen Høvik

Morten Boxaspen Høvik

Eiendomsmeglerfullmektig

morten.hovik@em1.no
948 35 453

Delikat 3-roms leilighet v/ Marcussundet - Stor takterrasse med fantastisk utsikt - Heis og garasje

EiendomsMegler 1 v/ Morten Boxaspen Høvik presenterer Sjursvikveien 1A - En lys og delikat 3-romsleilighet med stor og solrik takterrasse på Innlandet. Leiligheten ligger flott til med gåavstand til sentrum. Norfinn borettslag ligger på Innlandet ved innløpet til havna. Unik beliggenhet rett ved Marcussundet. Her er det et sjarmerende og fredelig boligområde. På Innlandet er det både skole, barnehage, kafé og dagligvarebutikk i et av kanskje byens koseligste områder. Bo enkelt i moderne leiligheter med heis og byens beste fellesanlegg! Leilighet som ligger i 4. etasje med utsøkt utsikt mot Marcussundet. Leiligheten har stor takterrasse. Mulighet for å kjøpe båtplass i borettslagets marina rett nedenfor leiligheten. Borettslag med helt unike fasiliteter. Her kan nevnes 4 store og flotte felles takterrasser, utstyrt med møbler, grill og en fantastisk utsikt over byen og havna! Treningssenter, møtefasiliteter, bilvask, lekeplass og mulighet for båtplass er andre attraktive fordeler! Trykk på linken for 360-visning: https://tours.h5property.com/tour/no/EM1Sjursvikveien1A/tour.html?initvars.design=emVelkommen til visning!

Standard

4. etasje:Gang: Parkett på gulv, malte panelplater på vegger og malte plater i himling. Bod: Parkett på gulv, malte panelplater på vegger og malte plater i himling. Sikringsskap. Inntaks boks for fiber. Kjøkken: Parkett på gulv, malte panelplater på vegger og malte plater i himling. Malt profilert innredning med over- og underskap. Avtrekksvifte over komfyrplass. Opplegg for oppvaskmaskin. Porttelefon. Soverom 1: Parkett på gulv, malte panelplater på vegger og malte plater i himling. Skap. Soverom 2: Parkett på gulv, malte panelplater på vegger og malte plater i himling. Skap. Bad/vaskerom: Flislagt gulv med varmekabler, flislagte vegger og malte takplater. Malt profilert innredning med over og underskap. Heldekkende servantplate, steam dusjkabinett, badekar, vegghengt wc og opplegg vaskemaskin. Rør i rør skap. 5. etasje:Stue: Parkett på gulv, malte panelplater på vegger og malte plater i himling. Utgang til stor solrik takterrasse med utsikt over Markussundet.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.