Sentrum

Helsings gate 4
6509 KRISTIANSUND N

Visning

Kontakt megler for å avtale

Totalpris

1 692 300,-

Prisantydning kr 1 650 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Morten Boxaspen Høvik

Morten Boxaspen Høvik

Eiendomsmeglerfullmektig

morten.hovik@em1.no
948 35 453

3-roms selveierleilighet med meget sentral beliggenhet! Parkering - 2 balkonger - Kontakt megler for visning!

EiendomsMegler 1 v/Morten Boxaspen Høvik har presenterer Helsings gate 4, en lys og flott 3-roms selveierleilighet med meget sentral beliggenhet, 2 balkonger og biloppstillingsplass. Leiligheten inneholder bl.a stue, kjøkken/spisestue, 2 soverom, bad og 3 boder (2 boder i leiligheten og 1 bod i kjeller). Lyst og romslig kjøkken med nytt laminatgulv i 2016. Det er montert varmepumpe og flott profilert beiset innredning. Av hvitevarer er oppvaskmaskin, stekeovn og kjøl/fryseskap integrert. Ventilatorhette over nedfelt induksjon platetopp var ny for 2 år siden. Mellom kjøkkenbenk og overskap er det lekker flislagt på vegg. Ved kjøkken har man en praktisk bod på ca 6 kvm som i dag er i bruk som klesrom og oppbevaring. Stue på ca 23 kvm har vedovn og utgang til sydvendt balkong. Fra hall er det utgang til nordvendt balkong. Pent bad som ble oppusset i 2009/2010 med flis på gulv m/varmekabler, baderomspanel på vegger, nytt dusjkabinett i september 2018, elektrisk håndklestativ, innredning m/heldekkende servant, opplegg for vaskemaskin og vegghengt toalett. 2 soverom som holder på størrelse på ca 10 kvm hver. Nærmere sentrum kommer man nesten ikke. Gågata med butikker og kafeer ligger i umiddelbar nærhet, og resten av sentrum og øvrige fasiliteter er bare få minutters gange unna. Se gjerne vår 360-visning: https://tours.h5property.com/tour/no/EM1Helsingsgate4/tour.html?initvars.design=em Velkommen til visning!

Standard

Entré: Parkett på gulv, malt strie på vegger og folierte plater i himling. Garderobeskap og knagger. Soverom 1: Parkett på gulv, tapet og malt strie på vegger og malte plater i himling. Garderobeskap. Bad/vaskerom: Flislagt gulv med varmekabler, baderomspanel på vegger og folierte plater i himling. Foliebelagt innredning med heldekkende servant, speil, belysning, hylle dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin, vegghengt toalett og elektrisk håndkle stativ. Bod 1: Parkett på gulv, malt strie og malte plater på vegger og malt platehimling. Stue: Laminat på gulv, mdf-plater på vegger og folierte plater i himling. Utgang til balkong. Kjøkken: Laminat på gulv, tapet og mdf-plater på vegger og malte plater i himling. Profilert beiset eik innredning bestående av oppvaskbenk med nedfelt oppvaskkum i laminat benkeplate. Overskap, vitrineskap, underskap, integrert oppvaskmaskin, Ventilatorhette over nedfelt induksjon platetopp, innebygget steke ovn og integrert kjøl/fryseskap. Integrerte hvitevarer på kjøkken overtas i den tilstand og beskaffenhet de har vært benyttet av selger. Det gis ingen garanti ut over dette. Soverom 2: Parkett på gulv, mdf-plater på vegger og malte plater i himling. Bod 2: Tregulv, rupanel og malte plater på vegger og rupanel i himling. Hyllereoler.

Trenger du boliglån?

I SpareBank 1 får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av en lokalkjent megler, for en uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.