Lei ut boligen din – uten hodebry

Har du dårlig erfaring med utleie av bolig? Eller strekker ikke tiden til?

Overlat utleieboligen din til oss. Alt du trenger å gjøre, er å godkjenne en leietaker vi anbefaler og være tilstede under overtakelsen. Resten ordner vi.

Enkelt å leie ut – med juridisk trygghet

En utleiemegler fra EiendomsMegler 1 blir gjerne din høyre hånd, og da er det fint lite den venstre trenger å gjøre. Du får profesjonell annonsering av boligen din, visninger organisert og leietaker(e) anbefalt etter grundig referanse- og kredittsjekk. Du får hele leieforholdet lagt i fanget, med rette sømmer og juridisk sikkerhet.

For mens utleierelasjonen er mellom deg og leietaker, er det vi som sørger for at forholdet skal gå på skinner. Du trenger ikke utveksle et eneste ord med leietakeren, om du ikke vil. Vi tar dialogen – og holder deg oppdatert.

Liten risiko for hodebry

Jobben vi gjør før du signerer leiekontrakten, legger grunnlaget for at leieforholdet skal rulle og gå uten humper i veien. Men om for eksempel utvasken ikke skulle være god nok, ordner vi opp i det. Som kunde hos EiendomsMegler 1 Boligutleie er du også godt dekket av utleieforsikring – inntil kr 500 000 – om leietakeren skulle være uheldig å ødelegge noe.

Få riktig pris – og betaling til rett tid

Du har selvfølgelig ikke lyst til å bomme på husleien og gå glipp av mange hundrelapper hver måned. Vi har full oversikt over leiemarkedet i Midt-Norge. Derfor vet vi nøyaktig hvor mye du bør ta i husleie etter en befaring av boligen din. Bare det kan være verdt å sette bort boligen til oss.

Og husleien har vi også kontroll på. Vi følger med at den kommer inn til riktig tid – og overfører videre til deg. Dersom husleien skulle være forsinket fra leietakeren, forskutterer vi husleien i inntil 2 måneder. Slik kan du være trygg på at pengene står på konto når de skal.

Ved å gi oss ansvaret for utleie og forvaltning av boligen din, får du:

  • liten risiko for hodebry
  • juridisk trygghet
  • profesjonell fotografering og prospekt
  • annonsering som vekker interesse – og får leietaker raskt på plass
  • anbefalt leietaker(e) som både er referanse- og kredittsjekket
  • korrekt leiekontrakt og riktig leiepris
  • minst 3 måneders depositum, eller avtale om leiegaranti
  • husleie på konto til riktig tid
  • utleieforsikring for skader inntil 500 000,– 

og mer tid til å gjøre andre ting. 

Kontakt oss

Vil du vite mer, eller avtale befaring? Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg snart!

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.